Rekrytori-Koulutori 15.9., vahvista paikka

Telttaleiri valtaa Tampereen Keskustorin 15.9.2021. Katso osastovaihtoehdot.

"palkkaa nuori, rohkaisee tamkin markku lahtinen

TYÖ- ja opiskelupaikat

Rekrytori-Koulutori 15.9.2021 klo 11-17, Tampereen Keskustori

Adecco

Suomen Adecco on osa maailman suurinta henkilöstöpalvelualan toimijaa Adecco Groupia, jolla on maailmanlaajuisesti yli 5 200 toimipistettä ja yli 34 000 kollegaa ympäri maailman. Suomessa Adecco auttaa vuosittain tuhansia henkilöitä saamaan työpaikan. Päivittäin Adeccon kautta työskentelee lähes 3 000 työntekijää asiakasyrityksissä. Katso myös Sihti.

Iisakki tarjoaa monipuolista ammatillista koulutusta Hämeenkyrössä ja Parkanossa. Lisäksi oppilaitokseen kuuluu Osaran maaseutuopetusyksikkö.

Tarjolla yli 1 000 hoitoalan työpaikkaa tämän vuoden aikana.

Huittisten ammatti- ja yrittäjäopisto (Sasky)

Huittisten ammatti- ja yrittäjäopistossa voit opiskella maa- ja metsätalousalaa, tekniikan alaa, tietojenkäsittely- ja tietoliikennealaa sekä kaupan ja hallinnon alaa.

Jatkuva rekrytointi päällä, mm. sairaanhoitaja, lähihoitaja, perushoitaja. Katso kaikki avoimet paikat ja tehtävänkuvat. HUS on Suomen suurin erikoissairaanhoidon tuottaja ja kouluttaja.

Hyvät Lehdet

Hyvät Lehdet Oy on vastannut suomalaisten parhaista lukuhetkistä jo 25 vuotta. Hyvät Lehdet tarjoaa koko- tai osapäivätyön rennon mukavassa työympäristössä. Työaika on joustavasti sovitettavissa opiskelun, harrastusten tai perhe-elämän tarpeisiin.

Ikaalisten kauppaoppilaitos (Sasky)

tarjoaa liiketoiminnan, tieto- ja viestintätekniikan sekä sosiaali- ja terveysalan perustutkintokoulutusta. Liiketoiminnan opintoja on mahdollista suorittaa myös verkossa.

Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos (Sasky)

Saskyn Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos Ikata on valtakunnallinen kulttuurialan oppilaitos. Ikata tarjoaa koulutusta usealla sellaisella alalla, jota ei Suomessa missään muualla kouluteta.
päivälukio, jonka opiskelijana sinulla on tavoitteena lukion päättötodistus ja ylioppilastutkinto. Yleissivistävät opinnot valmistavat sinua jatko-opintoihin korkeakouluissa ja muissa oppilaitoksissa.
opinnot ovat vuoden 2021 loppuun saakka maksuttomia työttömille ja lomautetuille (edellyttää orientaatiokurssin suorittamista 15.6. mennessä)
Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitoksessa Saskyssa voit hankkia koulutuksen aloille, jotka työllistävät hyvin. Karkussa voi opiskella lähihoitajaksi, kiinteistöhoitajaksi, kodinhuoltajaksi tai toimitilahuoltajaksi.
Oletko 17–30-vuotias ja valmis töihin tänä kesänä? Kesäduuni21-kampanjan kautta löydät kesätyöpaikkoja Tampereen alueelta. Hakeminen on helppoa. Tee oma profiili järjestelmäämme ja työnhaku voi alkaa!

Kiipulan ammattiopisto

Kiipulasäätiön perustehtävänä on ammatillisen erityisopetuksen ja kuntoutuksen järjestäminen. Opisto toimii yhteiskunnallisen hyvän tuottajana ja lisää ihmisten hyvinvointia tarjoamalla työhyvinvointipalveluita, virkistävää vapaa-aikaa ja laadukkaita puutarhatuotteita.

Noin 3 000 työpaikkaa auki joka päivä. Mm. kuntien kesätyöpaikat, sijaisuudet, määräaikaiset ja vakituiset työpaikat.

Livering Oy

LiveRing Sales Co-Op tarjoaa ulkoistetut ständimyynnin ja varainhankinnan palvelut Suomen laajuisesti. Ständimyyntiä, feissausta ja varainhankintaa jo 10 kaupungissa ympäri Suomen.

Mielen ry

Edistää mielen hyvinvointia ja luo edellytyksiä mielenterveys- ja päihdetyötä tukeville palveluille sekä kokeilu- ja kehittämishankkeille. Tuottaa monipuolisia kasvu-, asumis- ja avopalveluita.

Mäntän seudun koulutuskeskus (Sasky)

antaa koulutusta monilla eri aloilla, mm. lentokonehuoltajaksi (myös lentokoneasennuksen perustutkinto). Opiskelijoita on noin 650. MSKK on aktiivinen kehittäjä, jolla on hyvät verkostot työelämän ja muiden tärkeiden toimijoiden kanssa.

kansalaisopisto. Toiminta-alueena on Honkajoki, Kankaanpää, Karvia, Kihniö, Parkano ja Pomarkku. Kurssit ovat kaikille avoimia riippumatta iästä, kotipaikasta, pohjakoulutuksesta tai kansallisuudesta.

Pirkanmaan aikuislukio (Sasky)

Saskyn Pirkanmaan aikuislukio ja Tietotien aikuislukio Valkeakoskelta järjestävät yhteistyössä aikuislukio-opetusta. Pirkanmaan aikuislukio (PirAL) järjestää lukio-opetusta aikuissovelluksena, verkko-opetuksena Pirkanmaalla ja sen lähialueilla. Aikuislukiossa voi suorittaa lukiotutkinnon tai opiskella yksittäisiä aineita, kerrata kieliä, jatkaa keskeytyneitä opintoja tai täydentää aiempia opintoja.

Yksi ovi - monta palvelua. Ohjaamo tarjoaa tietoa, tukea ja ohjausta työllistymiseen, kouluttautumiseen ja arjen hallintaan kaikille alle 30-vuotiaille. Jos et tiedä, mistä aloittaa, aloita Ohjaamosta!

Mm. ratsastus- ja eläinlääketieteellinen linjat sekä esports- ja urheiluvalmennuslinjat.

Sasky, koulutuskuntayhtymä

Opiskele ammattiin tai ylioppilaaksi tai täydennä osaamistasi. Saskyssa osaavat luovat maailmoja – yhdessä tehden. Tervetuloa mukaan joukkoomme, koulutuksiin jatkuva haku.

Sector Alarm Oy

Turvaamme sen, mikä on tärkeintä elämässä: asiakkaidemme kodit ja perheet, yritykset ja henkilökunnan.

Seure henkilöstöpalvelut

Seure tarjoaa työtä pääkaupunkiseudulla ja samalla turvaa arjen sujumista sairaaloissa, päiväkodeissa, kouluissa ja kodeissa.

Sihti

Sihti toimii Suomessa jo yli kymmenellä paikkakunnalla – Tampereella, Vantaalla, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Kajaanissa, Kuopiossa, Lahdessa, Oulussa, Rovaniemellä, Kokkolassa ja Turussa. Katso myös Adecco.
Kouluttaa uusia tekijöitä yhdessä rekrytoivien yritysten kanssa. Voit opiskella tutkintoja ja täydentäviä opintoja yli 20 alalta. Melkein kaiken voi opiskella myös oppisopimuksella. Apuja löytyy työuran kaikkiin vaiheisiin: alan valinnasta yrityksen sukupolvenvaihdokseen.

elinkeinoelämän edunvalvonta

Kokonaisvaltaista ohjausta työnhakuun, työllistymiseen ja oman osaamisesi kehittämiseen. Sinua auttaa ja ohjaa OMA-valmentaja, jonka kanssa voit asioida henkilökohtaisesti. Pirkanmaan työllisyyden kuntakokeilu alkaa 1.3.
toisen asteen ammatillista koulusta ja siihen valmistavaa koulutusta sekä nuorille että aikuisille.

Tampereen Sarka Oy

Sarka tuottaa henkilöstövuokrauksen, siivouksen ja huoltoryhmän palveluita. Samalla Sarka työllistää osatyökykyisiä ja pitkäaikaistyöttömiä henkilöitä ja tukee heitä jatkotyöllistymisessä työhönvalmennuksen avulla.

Tredu, Tampereen seudun ammattiopisto

"Ammatillista etumatkaa – Rohkee, Retee ja Reilu Tredu"

tarjoaa koulutusta taideteollisuusalalla. Oppilaitoksessa valmistut artesaaniksi – voit valita jalometallialan, kaiverrusalan, lavasterakentajan tai sisustusalan opinnot. Lisäksi koulussa järjestetään myös jalometallialan ammattitutkintoon johtavaa koulutusta.

VAAO, Valkeakosken ammattiopisto

Perus-, ammatti- ja erikoistutkintoja. Lue lisää!

Kesähaku 5.2.–23.5. Asumis- ja kuntoutuspalveluita aivo- ja selkäydinvaurioiden sekä muun vamman tai sairauden vuoksi apua tarvitseville. Valtakunnallinen ja vastuullinen yhteiskunnallinen yritys ja osa Invalidiliitto-konsernia

Valmet Automotive

Haluatko olla mukana luomassa sähköistä liikkuvuutta tai tulevaisuuden tuotantoratkaisuja? Olitpa sitten tuotannon ammattilainen, tuotekehitysinsinööri, logistiikka-osaaja, projektitoiminnan tai liiketoiminnan osaaja, meiltä löytyy sinulle kiinnostavia mahdollisuuksia.

Vammalan ammattikoulu (Sasky)

Oppilaitoksessa on tarjolla useita eri koulutusvaihtoehtoja palvelualoilla, tekniikan aloilla sekä tietojenkäsittelyssä ja tietoliikenteessä.

musiikin perusopintojen ja musiikin syventävien opintojen opetusta Ikaalisissa, Kihniössä ja Parkanossa. Opisto on tarkoitettu pääsääntöisesti kouluikäisille nuorille. Opistossa on musiikkileikkikoulu pääsääntöisesti alle kouluikäisille lapsille. Opistossa on myös yleinen osasto, jossa annetaan opetusta 18 vuotta täyttäneille sekä sellaisille henkilöille, jotka eivät jostain syystä voi opiskella opetussuunnitelman mukaisesti.

tarkista oma linkkisi ja ilmoita korjaukset

Seuraavat REKRYTORI-KOULUTORIT

Asiakaslupaus: heti julkaistava linkki ja esittelyvideo sisältyvät hintaan. Osasto siirtyy automaattisesti seuraavaan, mikäli tapahtuma joudutaan perumaan koronan takia.

Katso aiempien tapahtumien Työ- ja opiskelupaikat

TERVEYS JA TURVALLISUUS

Rekrytori sitoutuu noudattamaan 21.12.2020 julkistettuja Tapahtumateollisuus ry:n ohjeita turvallisten tapahtumien järjestämisestä. Ohjeet koskevat mm. turvavälejä ja kasvomaskin käyttöä. Tapahtumille laaditaan kirjalliset turvallisuusohjeet. Ohjeet päivitetään Tapahtumateollisuus ry:n sivuille.

turvaohje

 • seuraa ennakkotiedotusta
 • rajoitettu kävijämäärä
 • rajoitettu määrä näytteilleasettajia
 • älä tule jos oireilet
 • tule vain maskin kanssa
 • tapahtumassa pisteitä, joista voit hankkia maskin ja käsidesiä
 • muista turvaväli
 • pese kätesi
 • ei kättelyjä
 • ei messukarkkeja
 • esittelijät pysyvät osastolla
 • ei feissaamista käytävillä
 • yski hihaan
 • harvennettu pohjakartta
 • tee itsellesi käyntikortteja, joissa on nimi, puhelin ja sähköposti
 • ota cv:n kopioita mukaan
 • oppailla Rekrytori Staff -liivi
 • turvallisuudesta, järjestyksestä ja opastuksesta vastaavat Tredun turvallisuusalan opiskelijat vastuuopettajien johdolla
 • varaudumme muutoksiin

aiemmat tapahtumat

Tampereen Koskikeskuksessa 12. 2.2020 järjestetyn Rekrytori-Koulutorin villein tempaus eli ilmaisten ämpärien jako tuotti Postille 47 työhakemusta. Tapahtuman työnantajat ilmoittivat palkkaavansa yli 10 000 ihmistä seuraavan vuoden aikana.

Tampereen Koskikeskuksessa 12. 2.2020 järjestetyn Rekrytori-Koulutorin villein tempaus eli ilmaisten ämpärien jako tuotti Postille 47 työhakemusta. Tapahtuman työnantajat ilmoittivat palkkaavansa yli 10 000 ihmistä seuraavan vuoden aikana.


Katso video! Twist Finland tuotti hoito- ja hoiva-alan paneelikeskustelun eli Hoiva-Buustin Rekrytori-Koulutorin lavalle 12.2.2020.

Vastaava tuottaja Mikko Honkala Radio FUN Tampereen suorassa lähetyksessä. Kuuntele haastattelu, klikkaa TÄSTÄ

Suomen suurin rekrytointi- ja koulutustapahtuma

 • 40 000 kävijää vuodessa
 • 15 000 työpaikkaa vuosittain
 • yli puolet työpaikoista muualla kuin Tampereella
 • 250 yritystä, oppilaitosta ja yhteisöä
 • kävijöillä vapaa pääsy
 • kaksoistapahtuma, työnhaku ja koulutus, myös yhteiskunnallisen keskustelun foorumi
 • linkitys avoimiin työ- ja koulutuspaikkoihin
 • CV-videobaari ja speed dating eli Pikarekry kuuluvat osastohintaan
 • tapahtumat tuotetaan messumaksuilla, ilman julkista tukea
 • Rekrytori® on rekisteröity tavaramerkki, jota hallinnoivat Tampereen kauppakamari ja Honkalamedia Oy, joka myös tuottaa tapahtumat
 • suojelija kansanedustaja Anna-Kaisa Ikonen
 • Tampereen kaupungin 1. luokan kultainen ansiomitali vuonna 2017 työllisyyden hoidosta
 • järjestetty vuodesta 2008 lähtien

CV-videobaari "PUHU ITSELLESI TYÖPAIKKA MINUUTISSA"

 • tee minuutin esittelyvideo itsestäsi
 • ilmainen työnhakijalle
 • tavoitteena kutsu työhaastatteluun
 • aakkostettu linkkilista työnantajalle 12 kuukauden ajaksi
 • työnhakija saa linkin oman työnhakunsa tueksi
 • työnhakija voi poistaa videon koska tahansa
 • linkkilista sisältyy Rekrytorien osastohintaan
 • ei ennakkoilmoittautumista
 • palvelun vastuullinen tuottaja Honkalamedia Oy

pikarekry eli speed dating

"Puhu itsellesi työ- tai opiskelupaikka kahdessa minuutissa"

 • klo 14
 • TYÖNHAKIJA:
  • valitse itsellesi sopiva aika/ajat
  • tee etukäteen lista työnantajista tai oppilaitoksista
  • ks. TYÖPAIKAT
  • harjoittele minuutin esittely
  • ota CV:n kopioita mukaan
  • ei etukäteisilmoittautumista
  • ilmainen työnhakijoille
 • TYÖNANTAJA:
  • valitse itsellesi sopiva aika/ajat
  • sovi esittelijä mukaan
  • ei etukäteisilmoittautumista
  • sisältyy osastohintaan

Presidentti sauli niinistö: "Rekrytori nuorille loistava mahdollisuus"

​Presidentti Sauli Niinistö avasi Rekrytorin 15.2.2017. Niinistö ja rouva Jenni Haukio tapasivat Rekrytorilla mm. yrittäjä Leevi Lamminsivun, 15. Pirkanmaan Yrittäjien osaston esitteli puheenjohtaja Veikko Kiili. Presidentin oppaana toimi Rekrytorin tuottaja Mikko Honkala. Helmikuussa 2017 ylittyi tapahtumien yhteenlaskettu 100 000 kävijän raja. Kuva: Matti Porre/Tasavallan presidentin kanslia.

Presidentti Sauli Niinistö avasi Rekrytorin 15.2.2017. Niinistö ja rouva Jenni Haukio tapasivat Rekrytorilla mm. yrittäjä Leevi Lamminsivun, 15. Pirkanmaan Yrittäjien osaston esitteli puheenjohtaja Veikko Kiili. Presidentin oppaana toimi Rekrytorin tuottaja Mikko Honkala. Helmikuussa 2017 ylittyi tapahtumien yhteenlaskettu 100 000 kävijän raja. Kuva: Matti Porre/Tasavallan presidentin kanslia.

Lue presidentinkanslian tiedote, klikkaa TÄSTÄ

CV-videobaari, katso MTV:n uutiset

Vexve oy:n merjan TaRina on yksi tuhansista


UUTISET

Tervetuloa mukaan maan suurin sairaanhoitopiiri HUS! (09.07.2021)
Hei yritys, yhteisö ja oppilaitos! Nähdään seuraavan kerran Tampereen Keskustorilla 15. syyskuuta. Vahvista paikkasi, julkaisemme työpaikkalinkin heti. Katso Rekrytorin..

16.06.2021  Tee kuten Valmet Automotive ja nappaa earlybird-hintaetu kesäkuun aikana
05.05.2021  Aamulehti striimaa Rekrytorin ja työllisyyspalvelujen paneelikeskustelun ke 12.5. klo 9
30.04.2021  Kesäduuni vie nuorten terveiset yritysjohtajille Youtube-videoilla