päivitetty 26.10.2022

  • see jobs, Rekrytori Ukraine Aid Finland, click HERE

Rekrytori-koulutori koskikeskus tampere 14.9.2022

Ammatti-instituutti Iisakki (Sasky)

Iisakki tarjoaa monipuolista ammatillista koulutusta Hämeenkyrössä ja Parkanossa. Lisäksi oppilaitokseen kuuluu Osaran maaseutuopetusyksikkö.

Ammattiopisto Luovi (Hengitysliitto)

toimii yli 20 paikkakunnalla. Ammatillinen erityisopettaja, ohjaaja, opintoneuvoja, opinto-ohjaaja, koulutusjohtaja, koulutuspäällikkö. Uutena media-ala. Ammattiopisto Luovi on ammatillinen erityisoppilaitos, joka järjeestää koulutusta vaativaa erityistä tukea opinnoissaan tarvitseville.

Burger King

Tampereen alueen Burger King -ravintoloissa on noin 100 avointa työpaikkaa erilaisilla sopimuksilla seuraavan vuoden aikana. Rekrymäärä on kasvanut edellisestä vuodesta. Tehtävänkuvia King Team Member, Shift Lead. Esihenkilöillä on mahdollisuus suorittaa esimerkiksi LTAT- tai Mara EAT -tutkinto työn ohessa.

Campusta Oy

palkkaa noin 20. Sähkö-, turva- ja huoltoasentajia, siivojia, aulapalveluhenkilöstöä.

CV-KOULU (kielituki ukraina, venäjä, englanti)

Koulutori 2. krs. Kielitukea CV:n täyttämiseen, tarkoitettu erityisesti ukrainalaisille ja muille maahanmuuttajille.

CV-VIDEOBAARI (tee-se-itse työnhakuvideot), INFO

Infotiskin yhteyteen perustettava tee-se-itse-kuvauspiste, jossa autetaan kuvaamaan työnhakuvideo

Eezy

tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi-, valmennus-, koulutus- ja työllistymispalveluja sekä kevytyrittäjäpalveluita ja yritysten kehittämisen palveluita. Työllistää vuosittain noin 30 000 henkilöä ja toimimme ympäri Suomea.

Honkalamedia Oy, INFO

tapahtumatuottaja, myös Rekrytori®–Koulutorin vastuullinen tuottaja, Business Tampereen, Film Tampereen ym. palveluntuottaja. Tuottaa myös Espoon Metro Areenan Rekrytori Ukraine Aid Finland -rekrytapahtuman 25.10.2022.

Hotelli Mesikämmen (Ähtäri Popup-yhteisosasto)

Ähtäri Zoon oma hotelli sijaitsee vain kivenheiton päässä eläinpuiston sisäänkäynnistä. Hotellissa on 101 huonetta, kylpylä, ravintola ja keilahalli. Mesikämmen on kuuluisa myös arkkitehtuuristaan ja erityisesti näyttävästä kalliokäytävästään.

Huittisten ammatti- ja yrittäjäopisto (Sasky)

Huittisten ammatti- ja yrittäjäopistossa voit opiskella maa- ja metsätalousalaa, tekniikan alaa, tietojenkäsittely- ja tietoliikennealaa sekä kaupan ja hallinnon alaa.

HYDE PARK

workshop-tila 2.krs, Koulutorin Työpaikkaseinän ja CV-koulun yhteydessä

Ikaalisten kauppaoppilaitos (Sasky)

tarjoaa liiketoiminnan, tieto- ja viestintätekniikan sekä sosiaali- ja terveysalan perustutkintokoulutusta.

Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos (Sasky)

Ikatalla on kaikkiaan 17 eri ammattialaa. Koulussa voi suorittaa taideteollisuusalan perustutkinnon, media-alan tai kuvallisen ilmaisun perustutkinnon. Lisäksi Ikatalla voi suorittaa musiikkituotannon ammattitutkinnon ja valmistua lauluntekijäksi tai musiikkimanageriksi.

Ikaalisten lukio (Sasky)

päivälukio, jonka opiskelijana sinulla on tavoitteena lukion päättötodistus ja ylioppilastutkinto. Yleissivistävät opinnot valmistavat sinua jatko-opintoihin korkeakouluissa ja muissa oppilaitoksissa.

INFO

esittelijöiden ilmoittautuminen, kuulutukset, löytötavara, ensiapu. Infon yhteydessä myös omien työnhakuvideoiden kuvauspiste ja neuvonta. Kysy apua!

Kankaanpään opisto

Tule opiskelemaan Kankaanpään opistoon, jos haluat rakentaa tulevaisuuttasi ja menestyä työelämässä esimiehenä, yrittäjänä, ohjaajana tai erikoisosaajana käsityön, hyvinvoinnin ja terveyden tai kasvatustyön alueella. Kankaanpään opisto tarjoaa mahdollisuudet jatko-opintoihin ja lisäpätevyyttä opetus- ja ohjausalalle sekä kulttuuri-, sosiaali- ja terveysalalle.

Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitos (Sasky)

koulutus aloille, jotka työllistävät hyvin. Karkussa voi opiskella lähihoitajaksi, kiinteistöhoitajaksi, kodinhuoltajaksi tai toimitilahuoltajaksi.

Koskikeskus, INFO

kauppakeskus Koskikeskuksessa käy vuosittain 3,8 miljoonaa kävijää, myynti 100,9 miljoonaa euroa. Lue lisää, Citycon Oy.

Linkosuo

leipomoita, kahviloita, ravintoloita, juhla- ja kokouspalveluja.

MiiA Rakennus Oy (Hoset)

rakentamisen ja sisustamisen ammattilainen, sisäsuunnittelu, interiööri, valaistus

medialiike, INFO

Rekrytorin osastojen provisiomyynti, markkinoinnin osaaja.

Mielen ry

Edistää mielen hyvinvointia ja luo edellytyksiä mielenterveys- ja päihdetyötä tukeville palveluille sekä kokeilu- ja kehittämishankkeille. Tuottaa monipuolisia kasvu-, asumis- ja avopalveluita.

Mäntän seudun koulutuskeskus (Sasky)

antaa koulutusta monilla eri aloilla, mm. lentokonehuoltajaksi (myös lentokoneasennuksen perustutkinto). Opiskelijoita on noin 650. MSKK on aktiivinen kehittäjä, jolla on hyvät verkostot työelämän ja muiden tärkeiden toimijoiden kanssa.

Nauha ry

Nauha Ry:n / Abnoy Oy:n toimialoja ovat työllisyydenhoito, nuorisotyö, päihde- ja huumekuntoutus, asumispalvelut, opinnollistaminen, päivätoiminta, lastensuojelutyö, maahanmuuttajatoiminta, vertais- ja vapaaehtoistoiminta sekä erilaiset hankkeet.

Nuivain Oy (Ähtäri popup-yhteisosasto)

maatilan kevät- ja korjuutyöt

Ohjaamo Tampere

Yksi ovi - monta palvelua. Tampereen Ohjaamo tarjoaa tietoa, tukea ja ohjausta työllistymiseen, kouluttautumiseen ja arjen hallintaan kaikille alle 30-vuotiaille. Jos et tiedä, mistä aloittaa, aloita Ohjaamosta!

PAM

Palvelualojen ammattiliitto

Petäjä-opisto (Sasky)

Toiminta-alueena on Honkajoki, Kankaanpää, Karvia, Kihniö, Parkano ja Pomarkku. Kurssit ovat kaikille avoimia riippumatta iästä, kotipaikasta, pohjakoulutuksesta tai kansallisuudesta.

Pirkanmaan aikuislukio (Sasky)

Saskyn Pirkanmaan aikuislukio ja Valkeakosken Tietotien aikuislukio järjestävät yhteistyössä aikuislukio-opetusta. Pirkanmaan aikuislukio (PirAL) järjestää lukio-opetusta aikuissovelluksena, verkko-opetuksena Pirkanmaalla ja sen lähialueilla. Aikuislukiossa voi suorittaa lukiotutkinnon tai opiskella yksittäisiä aineita, kerrata kieliä, jatkaa keskeytyneitä opintoja tai täydentää aiempia opintoja.

Pirkanmaan Voimia Oy

Tampereen, Nokian, Virtain ja Ylöjärven kaupunkien ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin omistama yhtiö, joka vastaa Tampereen kaupungin ateria- ja puhtauspalveluiden järjestämisestä sekä TAYS Keskussairaalan ja Pitkäniemen ateriapalveluista.

POK, Pirkanmaan Osuuskauppa

vuoden aikana noin 700 vakituista työtehtävää, lisäksi kesätyöpaikkoja yli 18-vuotiaille noin 600 ja 14–17-vuotiaille nuorille. Tutustu ja tienaa eli 2 viikon harjoittelupaikkoja on noin 700. Määrät ovat hyvin samansuuntaiset kuin viime vuonna.

mm. myyjä, tarjoilija, kokki, liikennemyymälätyöntekijä, ravintolatyöntekijä, parturi-kampaaja, kosmetologi, floristi, palvelumyyjä (s-pankki). Lisäksi on vastuutehtäviä mm. vastuumyyjä, tiimivastaava, vuoropäällikkö, palveluvastaava, kassavastaava, keittiöpäällikkö, apulaispäällikkö, myymäläpäällikkö, liikennemyymäläpäällikkö.

Razom with Ukraine -avustuskeskus Tampere, INFO

Arjen apua Ukrainan pakolaisille

Rekrytori Ukraine Aid Finland, Espoon Metro Areena 25.10.

Yhteistyöverkoston voimin pääkaupunkiseudulle tuotettava rekrytapahtuma, jonka kohderyhmänä ovat erityisesti Ukrainan pakolaiset. Tapahtuma on auki kaikille työnhakijoille. Varaudumme muutoksiin.

Ruoveden lukio (Sasky)

Mm. ratsastus- ja eläinlääketieteellinen linjat sekä esports- ja urheiluvalmennuslinjat.

Sasky koulutuskuntayhtymä

Opiskele ammattiin tai ylioppilaaksi tai täydennä osaamistasi. Saskyssa osaavat luovat maailmoja – yhdessä tehden. Tervetuloa mukaan joukkoomme, koulutuksiin jatkuva haku.

Selekta Pirkanmaa Oy

rakentamisen, teollisuuden, logistiikan tai palveluiden työpaikkoja.

Seure Henkilöstöpalvelut Oy

Seure tarjoaa keikkatyötä ja pidempiä määräaikaisuuksia sadoissa eri kohteissa. Koulut, päiväkodit, sairaalat, seniorikeskukset sekä kotihoito. Seure rekrytoi vuosittain yli 5000 uutta keikkailijaa.

Sosiaali- ja terveydenhuollossa: lähihoitajaja tai sairaanhoitaja esimerkiksi seniorikeskuksissa, vammaistyössä, kotihoidossa tai sairaaloissa

Varhaiskasvatuksessa: varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, avustaja

Kouluissa: koulunkäyntiavustaja, errityiskoulunkäyntiavustaja, oppilashoitaja

Palvelualoilla: ruokapalveluvastaava, astiahuoltaja, yhdistelmätyöntekijä, laitoshuoltaja, kokki.

Sonemar Oy, INFO

Valon, äänen ja tapahtumien ammattilainen

SSM Sisä-Suomi Oy

Tällä hetkellä jakelutyötä on tarjolla yli 300 jakajalle. Tehtävänkuvia lehdenjakaja, lehden- ja mainostenjakaja. Suomen Suoramainonta -ketjun yli 5 000 jakajaa jakavat vuosittain lähes miljardi kaupunkilehteä, mainosesitettä, kuvastoa ja viranomaistiedotetta yli kahteen miljoonaan kotitalouteen Suomessa.

Särkänniemi

palkkaa 600, kolme sesonkia, syksyn Karmiva Karnevaali, Koiramäen joulu ja kesä.

TAKK Tampereen Aikuiskoulutuskeskus

Suuri osa henkilöstöstä on eri alojen ammatillisia kouluttajia. Sen lisäksi meillä työskentelee sihteereitä, koulutuspalveluavustajia, koulutuspäälliköitä ja -suunnittelijoita sekä kiinteistöpalveluiden, viestinnän ja markkinoinnin, taloushallinnon, kehittämisen, opiskelijapalveluiden ja tietopalveluiden osaajia.
Eri alojen RekryKoulutukset ja rekrytoivat koulutukset ovat nopea väylä työhön. Uutuksia tänä syksynä on mm. robottibussin turvankuljettaja ja sähkö-/televerkon suunnittelija. Hyviä työpaikkoja on koulutuksen kautta tarjolla myös mm. kuljetusalalle, puhtauspalveluihin, kaupan alalle ja ateriapalveluihin.

Tampereen kauppakamari, INFO

elinkeinoelämän edunvalvonta

Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut

Kokonaisvaltaista ohjausta työnhakuun, työllistymiseen ja oman osaamisesi kehittämiseen. Sinua auttaa ja ohjaa OMA-valmentaja, jonka kanssa voit asioida henkilökohtaisesti. Pirkanmaan työllisyyden kuntakokeilu.

Tampereen kaupunki (TampereRekry)

Tampereen kaupungin työpaikat

Tampereen palvelualan ammattiopisto (Sasky)

toisen asteen ammatillista koulusta ja siihen valmistavaa koulutusta sekä nuorille että aikuisille.

Tampereen Sarka Oy

Vuosittain useita kymmeniä rekrytointeja. Siivouspalveluesihenkilö, päiväkotiapulainen, huoltomies, koulunkäynninohjaaja, siivoustyönohjaaja, keittiöapulainen, monipalvelutyöntekijöitä, siivoojia, vahtimestareita.

TAUKOTILA (TPA/Saskyn opiskelijat)

Rekrytorin messuopastuksesta vastaavat Saskyn liiketalouden ja matkailualan opiskelijat vastuuopettajan johdolla.

TAYS, Tampereen yliopistollinen sairaala

Palkkaa vuosittain 400–500 ihmistä, terveysalan ammattilaisten lisäksi hallinnon, tutkimuksen, kehittämisen, sosiaalityön, psykologian, välinehuollon ja sairaalahuollon pariin.

Tredu, Tampereen seudun ammattiopisto

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu – Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Eri alojen ammatillinen osaamisemme on huipputasoa. Hyödynnämme uutta opetusteknologiaa ja virtuaalisia oppimisympäristöjä sekä kannustamme tulevaisuuden yrittäjyyteen. Meillä opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta ja aikuista opiskelijaa. Toimimme kahdeksan kunnan alueella 14:ssä toimipisteessä Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla, Kangasalla, Lempäälässä, Orivedellä, Virroilla ja Pirkkalassa.

Tribe Tampere

Tribe Tampere rakentaa paikallista startup-ekosysteemiä yhdistämällä startup -yrittäjät ja sellaisiksi suuntaavat, yrittäjähenkiset yksilöt sekä yrittäjyyttä tukevat organisaatiot toimimaan aktiivisesti ja rakentamaan kukoistavaa startup-yhteisöä – yhdessä!

TYRSKY-hanke

yhdeksän pirkanmaalaisen ammatillisen koulutuksen järjestäjän työelämäpalvelu. Tavoitteina lisätä työelämän tietoisuutta ammatillisen koulutuksen ja yhteistyön mahdollisuuksista, yhdenmukaistaa opiskelijoiden polkuja kohti työelämää, löytää uusia tapoja tukea jatkuvaa oppimista, edistää opiskelijoiden työmarkkinavalmiuksia, kehittää uudenlaisia tapoja kartuttaa ammatillista osaamista työelämäyhteistyössä erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden näkökulmasta, muodostaa pirkanmaalainen osaamisen kehittämisen ekosysteemi.

Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitos (Sasky)

tarjoaa koulutusta taideteollisuusalalla. Oppilaitoksessa valmistut artesaaniksi – voit valita jalometallialan, kaiverrusalan, lavasterakentajan tai sisustusalan opinnot. Lisäksi koulussa järjestetään myös jalometallialan ammattitutkintoon johtavaa koulutusta.

TYÖNÄYTÖS, Koulutori 2. krs

Tredun hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinnon opiskelijoiden työnäytös

TYÖPAIKKASEINÄ (katso myös QR-koodit, CV-koulu, Koulutori 2. krs liiketila)

yritysten työpaikkailmoitukset, QR-koodit. Samassa tilassa myös erityisesti ukrainalaisille työnhakijoille suunnattu CV-koulu, jossa autetaan tekemään ansioluettelo englanniksi.

VAAO, Valkeakosken ammattiopisto

Haku nyt seuraaviin tammikuun startteihin: Verkonomi (merkonomin verkko-opinnot) 6.2.2023 alkaen.

Lähihoitajan ja Hoiva-avustajan koulutukset 16.1.2023 alkaen.

Yritystoiminnan kehittäminen (Yrittäjyyden ammattitutkinto) 18.1.2023 alkaen

Opiskelupaikkoja erityisesti seuraavissa koulutuksissa:

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, kokki/tarjoilija

Prosessiteollisuuden perustutkinto, prosessihoitaja

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto, koneasentaja, koneistaja, levyseppähitsaaja

Isännöinnin ammattitutkinto

Pääsääntöisesti koulutuksiin on jatkuva haku (katso koulutuskohtaisesti tiedot verkosta)

Vammalan ammattikoulu (Sasky)

Oppilaitoksessa on tarjolla useita eri koulutusvaihtoehtoja palvelualoilla, tekniikan aloilla sekä tietojenkäsittelyssä ja tietoliikenteessä.

Verisure Oy

Suomen ja Euroopan johtava kodinturva-alan yritys. Osa kansainvälistä Securitas Direct -ryhmää, joka toimii 16 maassa ja työllistää yli 18 000 henkilöä. Suomessa yli 300 työntekijää.

Ylä-Satakunnan musiikkiopisto (Sasky)

Musiikin perusopintojen ja musiikin syventävien opintojen opetusta Ikaalisissa, Kihniössä ja Parkanossa. Opisto on tarkoitettu pääsääntöisesti kouluikäisille nuorille. Opistossa on musiikkileikkikoulu pääsääntöisesti alle kouluikäisille lapsille. Opistossa on myös yleinen osasto, jossa annetaan opetusta 18 vuotta täyttäneille sekä sellaisille henkilöille, jotka eivät jostain syystä voi opiskella opetussuunnitelman mukaisesti.

YTYÄ! Ylä-Savossa on työtä!

Kerromme osastollamme Ylä-Savon alueen työ- ja opiskelumahdollisuuksista. Ylä-Savossa on yli 300 avointa työpaikkaa, osastollamme kerromme mm. Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän ja E Avenue Oy:n työpaikoista sekä Inora Oy:n vuoden 2023 kesätyöpaikoista.

Ähtärin Eläinpuisto Oy, Ähtärin Popup-yhteisosasto

Suomen ainoat pandat ja paljon paljon muuta. Oletko kiinnostunut eläinten hoitamisesta?

Ähtärin Energia ja vesi (Ähtäri popup-yhteisosasto)

vastaa Ähtärin kaupungin vesihuollosta.

Ähtärin kaupunki, Ähtäri Popup

Yhteisosastolla osaajia hakevia yrityksiä.

Rekrytori-koulutori 9.3.2022

Abnoy (ks. Nauha ry)

Ammatti-instituutti Iisakki

Burger King

Campusta Oy

CV-katsastus (Treen työllisyyspalvelut)

Coor (osastolla mukana 14.9.2022)

Elisa (katso LEAD Henkilöstöratkaisut)

Honkalamedia Oy

Huittisten ammatti- ja yrittäjäopisto (Sasky)

Hyvät Lehdet Oy

Ikaalisten kauppaoppilaitos (Sasky)

Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos (Sasky)

Ikaalisten lukio (Sasky)

Inka Oy (Virtain kaupungin osasto)

Anne Karppinen, juontaja

Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitos (Sasky)

Keiturin Sote (Virrat)

Kesäduuni22, (Treen työllisyyspalvelut)

Kiipulan Ammattiopisto

Koskikeskus

Kuortti-yhtiöt

LEAD Henkilöstöratkaisut Oy (ks. myös Elisa)

Lisäpalvelu Tampere (mukana 14.9.2022)

Liuttu Logistiikka

McDonald´s

medialiike

Mäntän seudun koulutuskeskus (Sasky)

Nauha ry

Normet (YTYÄ Ylä-Savo)

Nuorisokeskus Marttinen (Virrat)

Ohjaamo Tampere

Petäjä-opisto (Sasky)

Pirkanmaan aikuislukio (Sasky)

Pirkanmaan Senioripalvelut Oy, ks. Sointu Senioripalvelut

Pirkanmaan TE-toimisto

Ponsse (YTYÄ Ylä-Savo)

Reserviläispiirit Pirkanmaa

Ruoveden lukio (Sasky)

Saarenpää Jari, rekrytointiammattilainen

Sasky koulutuskuntayhtymä

Savas-säätiö

Seure henkilöstöpalvelut (mukana 14.9.222)

Sointu Senioripalvelut (Pirkanmaan Senioripalvelut Oy)

Soluta Henkilöstöratkaisut Oy

SPR lipaskerääjä, sisäänkäynnit

Staffpoint

Step-koulutus

Särkänniemi (mukana 14.9.2022)

TAKK Tampereen Aikuiskoulutuskeskus

Taksipalvelu Kivelä Oy

Tampereen seurakunnat, Huolikahvila

Tampereen Infra Oy

Tampereen kauppakamari

Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut

Tampereen kaupunki (ks. TampereRekry)

Tampereen palvelualan ammattiopisto (Sasky)

TampereMissio (mm. palvelutalot Koskikoti, Petäjäkoti, Peurankallio ja Rongankoti)

TampereRekry (ks. Tampereen kaupunki)

Teleperformance Finland Oy

Tredu Tampereen seudun ammattiopisto

Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitos (Sasky)

Ukraina-yhdistys

Unicef lipaskeräys, sisäänkäynneillä

VAAO

Validia

Valo-Valmennusyhdistys

Vammalan ammattikoulu (Sasky)

Virrat

Yhteistyöllä työtä – YTYÄ!

Ylä-Satakunnan musiikkiopisto (Sasky)

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä (YTYÄ)

Aiemmat tapahtumat

Rekrytori-Koulutori 15.9.2021

Adecco

Suomen Adecco on osa maailman suurinta henkilöstöpalvelualan toimijaa Adecco Groupia, jolla on maailmanlaajuisesti yli 5 200 toimipistettä ja yli 34 000 kollegaa ympäri maailman. Suomessa Adecco auttaa vuosittain tuhansia henkilöitä saamaan työpaikan. Päivittäin Adeccon kautta työskentelee lähes 3 000 työntekijää asiakasyrityksissä. Katso myös Sihti.

Ammatti-instituutti Iisakki (Sasky)

Iisakki tarjoaa monipuolista ammatillista koulutusta Hämeenkyrössä ja Parkanossa. Lisäksi oppilaitokseen kuuluu Osaran maaseutuopetusyksikkö.

Esperi, hoito- ja hoiva-alan työpaikkoja

Tarjolla yli 1 000 hoitoalan työpaikkaa tämän vuoden aikana.

FinTurk Consulting Oy

Kasvomaskien ja käsidesin maahantuonti ja tukkumyynti. Etsii myyjiä.

Huittisten ammatti- ja yrittäjäopisto (Sasky)

Huittisten ammatti- ja yrittäjäopistossa voit opiskella maa- ja metsätalousalaa, tekniikan alaa, tietojenkäsittely- ja tietoliikennealaa sekä kaupan ja hallinnon alaa.

HUS/Vatsakeskus

Jatkuva rekrytointi päällä, mm. sairaanhoitaja, lähihoitaja, perushoitaja. Katso kaikki avoimet paikat ja tehtävänkuvat. HUS on Suomen suurin erikoissairaanhoidon tuottaja ja kouluttaja

Hyvät Lehdet

Hyvät Lehdet Oy on vastannut suomalaisten parhaista lukuhetkistä jo 25 vuotta. Hyvät Lehdet tarjoaa koko- tai osapäivätyön rennon mukavassa työympäristössä. Työaika on joustavasti sovitettavissa opiskelun, harrastusten tai perhe-elämän tarpeisiin.

Ikaalisten kauppaoppilaitos (Sasky)

tarjoaa liiketoiminnan, tieto- ja viestintätekniikan sekä sosiaali- ja terveysalan perustutkintokoulutusta. Liiketoiminnan opintoja on mahdollista suorittaa myös verkossa.

Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos (Sasky)

Saskyn Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos Ikata on valtakunnallinen kulttuurialan oppilaitos. Ikata tarjoaa koulutusta usealla sellaisella alalla, jota ei Suomessa missään muualla kouluteta.

Ikaalisten lukio (Sasky)

päivälukio, jonka opiskelijana sinulla on tavoitteena lukion päättötodistus ja ylioppilastutkinto. Yleissivistävät opinnot valmistavat sinua jatko-opintoihin korkeakouluissa ja muissa oppilaitoksissa.

Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto

Jyväskylän yliopistossa on avoimen väyliä kaikkiin sen kuuteen tiedekuntaan. Hyödynnä välivuotesi tai opintovapaasi opiskelemalla avoimessa yliopistossa. Kokeile yliopisto-opiskelua sekä sinua kiinnostavia tieteenaloja ja hae tutkintokoulutukseen avoimen väylän kautta.

Kankaanpään opisto

Tule opiskelemaan Kankaanpään opistoon, jos haluat rakentaa tulevaisuuttasi ja menestyä työelämässä esimiehenä, yrittäjänä, ohjaajana tai erikoisosaajana käsityön, hyvinvoinnin ja terveyden tai kasvatustyön alueella. Kankaanpään opisto tarjoaa mahdollisuudet jatko-opintoihin ja lisäpätevyyttä opetus- ja ohjausalalle sekä kulttuuri-, sosiaali- ja terveysalalle.

Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitos (Sasky)

Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitoksessa Saskyssa voit hankkia koulutuksen aloille, jotka työllistävät hyvin. Karkussa voi opiskella lähihoitajaksi, kiinteistöhoitajaksi, kodinhuoltajaksi tai toimitilahuoltajaksi.

Kiipulan ammattiopisto

Kiipulasäätiön perustehtävänä on ammatillisen erityisopetuksen ja kuntoutuksen järjestäminen. Opisto toimii yhteiskunnallisen hyvän tuottajana ja lisää ihmisten hyvinvointia tarjoamalla työhyvinvointipalveluita, virkistävää vapaa-aikaa ja laadukkaita puutarhatuotteita.

Kohtaamisia – Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut

Kohtaamisia. tarjoaa tapahtumia, live-lähetyksiä, videoita ja podcasteja tamperelaisille työnhakijoille, yrittäjyydestä kiinnostuneille sekä työnantajille.

Kuntarekry (FCG Oy), julkisen sektorin työpaikkoja, mm. Tampereen kaupungin kesätyöpaikat

3 000–5 000 työpaikkaa auki joka päivä. Mm. kuntien kesätyöpaikat, sijaisuudet, määräaikaiset ja vakituiset työpaikat.

Liuttu Logistiikka Oy

Autonkuljettajia, logistiikan ammattilaisia.

Livering Oy

LiveRing Sales Co-Op tarjoaa ulkoistetut ständimyynnin ja varainhankinnan palvelut Suomen laajuisesti. Ständimyyntiä, feissausta ja varainhankintaa jo 10 kaupungissa ympäri Suomen.

Mielen ry

Edistää mielen hyvinvointia ja luo edellytyksiä mielenterveys- ja päihdetyötä tukeville palveluille sekä kokeilu- ja kehittämishankkeille. Tuottaa monipuolisia kasvu-, asumis- ja avopalveluita.

Mäntän seudun koulutuskeskus (Sasky)

antaa koulutusta monilla eri aloilla, mm. lentokonehuoltajaksi (myös lentokoneasennuksen perustutkinto). Opiskelijoita on noin 650. MSKK on aktiivinen kehittäjä, jolla on hyvät verkostot työelämän ja muiden tärkeiden toimijoiden kanssa.

Ohjaamo (TYKAS)

Koulutuksen, opinto-ohjauksen ja ammatinvalinnan apua. Ohjaamo auttaa myös tarvittaessa hakemusten tekemisessä oppilaitoksiin ja opiskeluihin haettavien tukien hakemisessa. Saat myös tietoa opiskelusta ulkomailla. (Työllisyys- ja kasvupalvelujen eli Tykasin osasto)

Petäjä-opisto (Sasky)kansalaisopisto. Toiminta-alueena on Honkajoki, Kankaanpää, Karvia, Kihniö, Parkano ja Pomarkku. Kurssit ovat kaikille avoimia riippumatta iästä, kotipaikasta, pohjakoulutuksesta tai kansallisuudesta.

Pirkanmaan aikuislukio (Sasky)

Saskyn Pirkanmaan aikuislukio ja Tietotien aikuislukio Valkeakoskelta järjestävät yhteistyössä aikuislukio-opetusta. Pirkanmaan aikuislukio (PirAL) järjestää lukio-opetusta aikuissovelluksena, verkko-opetuksena Pirkanmaalla ja sen lähialueilla. Aikuislukiossa voi suorittaa lukiotutkinnon tai opiskella yksittäisiä aineita, kerrata kieliä, jatkaa keskeytyneitä opintoja tai täydentää aiempia opintoja.

Posti Oy

Posti uudistuu ja huomisen Postia rakentaa monipuolinen osaajajoukko postinjakajista digitaalisen liiketoiminnan kehittäjiin ja tekoälyasiantuntijoihin. Isossa talossa mahdollisuuksien kirjo on valtava. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!

Promootiotoimisto Mainio Oy

Yritysten promootiot ja markkinointi. Miss Suomi Satu Tuomisto juontaa Rekrytori-Koulutorin 15.9.2021.

Ohjaamo Tampere

Yksi ovi - monta palvelua. Ohjaamo tarjoaa tietoa, tukea ja ohjausta työllistymiseen, kouluttautumiseen ja arjen hallintaan kaikille alle 30-vuotiaille. Jos et tiedä, mistä aloittaa, aloita Ohjaamosta!

Ruoveden lukio (Sasky)

Mm. ratsastus- ja eläinlääketieteellinen linjat sekä esports- ja urheiluvalmennuslinjat.

Sasky, koulutuskuntayhtymä

Opiskele ammattiin tai ylioppilaaksi tai täydennä osaamistasi. Saskyssa osaavat luovat maailmoja – yhdessä tehden. Tervetuloa mukaan joukkoomme, koulutuksiin jatkuva haku.

Sector Alarm Oy

Turvaamme sen, mikä on tärkeintä elämässä: asiakkaidemme kodit ja perheet, yritykset ja henkilökunnan.

Seure henkilöstöpalvelut

Seure on pääkaupunkiseudun kuntien, Keusoten ja HUS:n omistama henkilöstöpalveluyhtiö. Tarjoamme erityisesti sosiaali- ja terveydenhuollon, varhaiskasvatuksen, opetuksen ja palvelualojen työntekijöille monipuolisia ja joustavia työmahdollisuuksia; keikka- ja osa-aikatyötä, sijaisuuksia sekä määräaikaisia työsuhteita.

Sihti

Sihti toimii Suomessa jo yli kymmenellä paikkakunnalla – Tampereella, Vantaalla, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Kajaanissa, Kuopiossa, Lahdessa, Oulussa, Rovaniemellä, Kokkolassa ja Turussa. Katso myös Adecco.

TAKK, Tampereen Aikuiskoulutuskeskus

Kouluttaa uusia tekijöitä yhdessä rekrytoivien yritysten kanssa. Voit opiskella tutkintoja ja täydentäviä opintoja yli 20 alalta. Melkein kaiken voi opiskella myös oppisopimuksella. Apuja löytyy työuran kaikkiin vaiheisiin: alan valinnasta yrityksen sukupolvenvaihdokseen.

Tampereen kauppakamari

elinkeinoelämän edunvalvonta

Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut

Kokonaisvaltaista ohjausta työnhakuun, työllistymiseen ja oman osaamisesi kehittämiseen. Sinua auttaa ja ohjaa OMA-valmentaja, jonka kanssa voit asioida henkilökohtaisesti. Pirkanmaan työllisyyden kuntakokeilu alkaa 1.3.

Tampereen palvelualan ammattiopisto (Sasky)

toisen asteen ammatillista koulusta ja siihen valmistavaa koulutusta sekä nuorille että aikuisille.

Tampereen Sarka Oy

Sarka tuottaa henkilöstövuokrauksen, siivouksen ja huoltoryhmän palveluita. Samalla Sarka työllistää osatyökykyisiä ja pitkäaikaistyöttömiä henkilöitä ja tukee heitä jatkotyöllistymisessä työhönvalmennuksen avulla.

Tredu, Tampereen seudun ammattiopisto

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu – Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Eri alojen ammatillinen osaamisemme on huipputasoa. Hyödynnämme uutta opetusteknologiaa ja virtuaalisia oppimisympäristöjä sekä kannustamme tulevaisuuden yrittäjyyteen. Meillä opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta ja aikuista opiskelijaa. Toimimme kahdeksan kunnan alueella 14:ssä toimipisteessä Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla, Kangasalla, Lempäälässä, Orivedellä, Virroilla ja Pirkkalassa.

Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitos (Sasky)

tarjoaa koulutusta taideteollisuusalalla. Oppilaitoksessa valmistut artesaaniksi – voit valita jalometallialan, kaiverrusalan, lavasterakentajan tai sisustusalan opinnot. Lisäksi koulussa järjestetään myös jalometallialan ammattitutkintoon johtavaa koulutusta.

VAAO, Valkeakosken ammattiopisto

VAAO sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien ja edullisen Nysse-linjan päässä Tampereelta. VAAOssa opiskelee vuosittain noin 1400 opiskelijaa. Valittavanasi on eri aloilla tutkintotavoitteisia koulutuksia. Opintojen laajuus ja kesto henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaisesti. Samalla kampuksella sijaitseva lukio mahdollistaa kaksoistutkinnot. Voit hakea opiskelemaan jatkuvassa haussa, jos sinulla on jo aiemmin suoritettu tutkinto tai olet jäänyt ilman opiskelupaikkaa. VAAOssa voit kokea oppimisen iloa osaavien opettajien ohjauksessa.

Validia Oy

Asumis- ja kuntoutuspalveluita aivo- ja selkäydinvaurioiden sekä muun vamman tai sairauden vuoksi apua tarvitseville. Valtakunnallinen ja vastuullinen yhteiskunnallinen yritys ja osa Invalidiliitto-konsernia.

Valmet Automotive

Haluatko olla mukana luomassa sähköistä liikkuvuutta tai tulevaisuuden tuotantoratkaisuja? Olitpa sitten tuotannon ammattilainen, tuotekehitysinsinööri, logistiikka-osaaja, projektitoiminnan tai liiketoiminnan osaaja, meiltä löytyy sinulle kiinnostavia mahdollisuuksia.

Vammalan ammattikoulu (Sasky)

Oppilaitoksessa on tarjolla useita eri koulutusvaihtoehtoja palvelualoilla, tekniikan aloilla sekä tietojenkäsittelyssä ja tietoliikenteessä.

Ylä-Satakunnan musiikkiopisto (Sasky)

Musiikin perusopintojen ja musiikin syventävien opintojen opetusta Ikaalisissa, Kihniössä ja Parkanossa. Opisto on tarkoitettu pääsääntöisesti kouluikäisille nuorille. Opistossa on musiikkileikkikoulu pääsääntöisesti alle kouluikäisille lapsille. Opistossa on myös yleinen osasto, jossa annetaan opetusta 18 vuotta täyttäneille sekä sellaisille henkilöille, jotka eivät jostain syystä voi opiskella opetussuunnitelman mukaisesti.

Tarkista oma linkkisi ja ilmoita korjaukset