Katso ennakkokyselyn tulokset!

24.01.2020

Ennakkokysely 12.2.2020

Kysymykset

1.) Kuinka monta avointa työpaikkaa teillä on seuraavan vuoden aikana (arvio)? Onko määrä suurempi, pienempi vai yhtä suuri kuin viime vuonna?

2.) Minkälaisia tehtävänkuvia on tarjolla? Luettele esimerkkejä. Erikoisin tehtävänimike?

3.) Jos tarjoatte opiskelupaikkoja, minkä alan koulutuksen nostaisit kiinnostavimpana uutena esille?

4.) Mikä on yhteisönne viesti Rekrytorin kävijöille?


Särkänniemi, Raili Rissanen

1.) noin 420 kesätyöpaikkaa. Työpaikkojen määrä on suunnilleen sama kuin edellisenä vuotena.

2.) Työtehtävät: ajolaitteenhoitaja, järjestyksenvalvoja, lipunmyyjä, myymälänmyyjä, pelimyyjä, ravintola-, pikaruoka-, kioski- ja kahvilatyöntekijä

4.) Kesäksi tarvitsemme huipputyyppejä palvelemaan mukavia asiakkaitamme erilaisissa tehtävissä ympäri Särkänniemeä ja varmistamaan asiakkaidemme turvallisuuden, viihtymisen ja tyytyväisyyden kaikissa tilanteissa koko huvittelupäivän ajan. 

Särkänniemen kesätyöhaastattelut:

  • to 20.2.2020 klo 12.00-17.00
  • pe 21.2.2020 klo 12.00-17.00
  • la 22.2.2020 klo 9.00-13.00

Ennen haastattelua pitää täyttää kesätyöhakemus netissä. Särkänniemi haastattelee  kaikki työnhakijat, jotka ovat tulleet paikalle haastattelujen päättymisaikaan mennessä – pääset siis esittelemään itsesi ja osaamisesi henkilökohtaisesti.

Motonet Oy / Pirkkala ja Lielahti

Motonet Pirkkala: Jari Kaarniaho

Motonet Lielahti: Jouni Hakala

1.) Motonet-tavarataloissa aukeaa ensi vuonna arviolta noin 220 avointa työpaikkaa. Olemme kasvava ja kehittyvä yritys, joten tämä on pelkkä arvio. Avointen työpaikkojen määrä on kasvanut joka vuosi, ja niin se luultavasti tekee ensi vuonnakin.

2.) Meillä työskennellään monipuolisissa työtehtävissä niin kuluttaja- kuin yritysmyynninkin parissa. Myynnin puolelta löytyy perinteisiä myynti- ja asiakaspalvelutehtäviä myymälässä, kentällä, kassalla, varastossa ja varaosien palvelutiskillä. Tyypillisiä tehtävänimikkeitä Motonet-tavaratalossa on esimerkiksi varaosamyyjä, myyjä, yritysmyyjä tai varastotyöntekijä. Vastaavat taas toimivat meillä esimiestehtävissä. Niistä esimerkkinä palveluvastaava, joka toimii varaosamyyjien esimiehenä.

4.) Meiltä löytyy monipuolisia työtehtäviä, joissa pääset kehittymään niin sisäisten kuin ulkoistenkin koulutustemme kautta. Työilmapiiri on rento sekä iloinen ja työtehtävästä huolimatta meitä kaikkia yhdistää asiakaspalveluhenkisyys. Me näemme, että motivoitunut ja innostunut henkilöstö on ollut avain menestykseemme. Tule sinäkin mukaan kehittyvän ja kasvavan yrityksen matkaan!

Sector Alarm, Nicola Tiainen

2.) myyjä, myyntipäällikkö, asentaja, asiakaspalvelu

4.) Sector Alarmin vauhdikkaan kasvun keskellä pidämme hyvää huolta kannustavasta ja innostavasta yrityskulttuuristamme. Olemme sitoutuneet henkilöstömme osaamisen kehittämiseen ja uramahdollisuuksien luomiseen aina työsuhteen alkumetreiltä lähtien. Jokainen uusi työntekijä saa kattavan perehdytyksen tehtäviinsä, organisaatioon ja tapaamme toimia.

Työuran edetessä tarjoamme monipuolisia sisäisiä mahdollisuuksia koulutukseen ja valmennukseen työtaitojen ja henkilökohtaisen kehittymisen tueksi. Vaalimme yrityksessämme hyvää tiimihenkeä ja olemme työyhteisö, joka kannustaa jäseniään itsenäisyyteen ja jatkuvaan kehittymiseen. Toiminnassamme keskeisiä ovat arvomme: asiakaslähtöisyys, jatkuva parantaminen, tavoitehakuisuus ja luotettavuus. Meille arvot eivät ole hienoja sanoja seinillä vaan tapa toimia ja olla arjessa. Asenne ratkaisee sovitko joukkoomme!


Lahdensivun koti, Tampereen Naisyhdistys ry, Minna Miettinen

1. Tarjoamme hoiva-alan kesätyöpaikkoja sekä lähihoitajan sijaisuuksia, mahdollisesti myös sairaanhoitajan kesätyötä. Saattaa olla, että tuolloin on vakituisia paikkojakin auki.


Rauman kaupunki, Mirja Kotiranta

1.) Raumalle on tulevina vuosina avautumassa työpaikkoja useita tuhansia henkilötyövuosia.

2.) Erilaisia tehtävänkuvia metalliteollisuuteen, teollisuuden palveluliiketoimintaan, meriteollisuuteen, metsä- ja kemianteollisuuteen, elintarviketeollisuuteen ja palvelualalle.

4.) Raumalla on työtä ja toimeentuloa ja arki on helppoa!


Elite Sales Oy, Mikko Malila

1.) myyntineuvottelija

Teleperformance Finland Oy, HR Consultant Reea Helminen 

1.) Kesätyöpaikkojen kera 30-60 paikkaa auki ensi vuoden aikana. Määrä pysyttelee samanlaisena, joskin tiimien kasvu aiheuttaa rekrytointitarvetta keväälle entisestään.

2.) Palveluneuvojan tehtävät (asiakaspalvelu puhelimitse) sekä myyntiagentin tehtävät (puhelinmyyjä). Asiakaspalvelun puolella on mahdollisuus lähteä töihin Kreetan Chaniaan ja myynnin puolella mahdollisuus etätyöhön kotoa käsin!

3.) Tarjoamme mahdollisuutta opiskella työnohessa Merkonomiksi oppisopimuksella.

4.) We are a people company - let us to get to know you!


Tampereen Sarka Oy

1.) Noin 140 eri työsuhdetta palkkatuella.

2.) Koulunkäynninohjaaja, päiväkotiapulainen, monipalvelutyöntekijä, siivooja, keittiöapulainen, huoltomies.

4.) Jos sinulla on mahdollisuus palkkatukeen, niin käväise toki Sarkan ständillä!

McDonald´s, Mikko Salminen

1.) n. 50. Määrä on hieman suurempi kuin edellisenä vuonna.

2.) ravintolatyöntekijä

4.) Työntekijämme ovat sitä mieltä, että olemme yksi Suomen parhaista työpaikoista ? me olemme sitä mieltä, että meillä on Suomen parhaat työntekijät.

Haluatko sinä tehdä työtä nuorekkaassa ja ammattitaitoisessa porukassa hyvän yhteishengen vallitessa? Oletko kiinnostunut vakituisesta työsuhteesta joustavilla työajoilla? Pystytkö sinä pelastamaan asiakkaiden päivän 365 päivää vuodessa?

Pietarsaaren seutu, Heidi Matinlassi

1.) 600, suurempi.

2.) Monen eri alan tehtäviä, tule tutustumaan tarkemmin seutumme työnantajien tarjontaan osastollamme.

3.) Kolmannen asteen koulutuksista mm. koodarikoulutus sekä toisen asteen opiskeluista mm. muotiassistentti. 

4.) Pietarsaaren seudulla on tarvetta monille osaajille, monille eri alojen työnantajille. Tule ihmeessä tutustumaan tarkemmin vapaisiin työpaikkoihin, kesätyöpaikkoihin sekä seudun muuhun tarjontaan osastollemme "Menestyvä Pohjanmaa". Kerromme mielellämme lisää.

Oy Eniro Finland Ab /Sentraali, Päivi Suutarinen, rekrytointiasiantuntija

1.) Tarkkaa määrää on vaikea ennustaa, mutta koska positiivista kasvua on, niin arvioisimme että paikkoja tulee kuluvan vuoden aikana avoimeksi useitä kymmeniä ympäri Suomen (Helsinki, Tampere, Turku, Kajaani, Rovaniemi).

2.) asiakasneuvoja (contact center) ja digitaalisen markkinoinnin myyjä

3.) Teemme yhteistyötä mm. Careerian kanssa, jonka kautta meille on mahdollista työllistyä oppisopimuksen kautta (Liiketalouden ammattitutkinto).

4.) Liiketoimintamme kasvaa vauhdilla, joten haemme energisiä ASIAKASNEUVOJIA ja DIGITAALISEN MARKKINOINNIN MYYJIÄ liittymään osaksi tehokasta porukkaamme! 

Haluamme, että viihdyt meillä! Siksi olemme valmiit panostamaan koulutukseesi ja perehdyttämiseesi heti työsuhteesi alusta alkaen. Mahtavaa, jos sinulta löytyy jo entuudestaan kokemusta alalta – se on ehdottomasti eduksi. Emme kuitenkaan edellytä tätä tehtävässä menestymiseksi.

Haemme ennen kaikkea hyvää tyyppiä, jolta löytyy intoa ja halua auttaa asiakasta ja löytämään hänelle parhaat mahdolliset ratkaisut eri tilanteissa. Olet joustava ja sopeudut muuttuviin tilanteisiin kyeten samalla myös tekemään itsenäisiä päätöksiä. Yksin et kuitenkaan ole, tukenasi on joukko alan ammattilaisia ja yhteisöllinen porukka!

Soluta Henkilöstöratkaisut Oy, Tanja Viitanen, Jenny Koivisto

1.) Noin 50-60 paikkaa auki kerrallaan. Suunnilleen sama kuin viime vuonna.

2.) Rakentamisen, teollisuuden ja taloushallinnon alan paikkoja. Esim. asbestipurkaja, murskaamotyöntekijä, kirjanpitäjä.

HL-Family/Riku Katajala

1.) 11 vakituista/osa-aikaista, 20 kesätyöhön. Määrä on pienempi kuin viime vuonna.

2.) Myyntineuvottelijan työtä aikakauslehtien- ja vitamiinien myyntiin.

3.) Oppisopimus, myynnin -ja markkinoinnin tutkinto.

4.) HL-Family on myynnin korkeakoulu, jossa voi luoda uran osaamisellaan aina yrityksen huipulle asti. Työ kehittää työntekijänsä myynti- ja sosiaalisia taitoja oli ala tulevaisuudessa sitten mikä tahansa.

Fysioline Fressi Oy

1.) 5-7, yhtä suuri

2.) Lasten Fressi -hoitaja, promootiotyöntekijä, asiakaspalvelija, Fressi Trainer, Fressi Fysioterapeutti, ryhmäliikuntaohjaaja, hieroja, siistijä 

4.) Me uskomme, että työhön tarvittavat taidot voi opettaa, mutta hyväksi tyypiksi synnytään. Meillä asiakas on keskiössä ja jokainen työntekijä tähtää asiakkaan hymyn varmistamiseen.

Fressin porukassa pääset osaksi innostavaa ja kehittyvää työympäristöä. Tule mukaan ? voit milloin vain lähettää meille avoimen hakemuksen.

Suomalaiset ovat tunnetusti huonoja kehumaan itseään ? ole poikkeus ja kerro meille miksi haluamme juuri sinut Fressille! Kutsumme parhaat hakijat henkilökohtaiseen haastatteluun.

Viher- ja Ympäristörakentajat ry , Reeta Kemppainen

1.) Pirkanmaan alueella on parikymmentä Viher- ja Ympäristörakentajien jäsenyritystä. Kaikki jäsenyritykset palkkaavat kesäksi kausiväkeä ja alalla on muutenkin puutetta osaavasta henkilökunnasta, joten avoimia työpaikkoja on tälle kaudella avoinna kymmeniä.

2.) viherrakennustöitä, kivitöitä, maanrakennustöitä, viheralueiden kunnossapitotöitä.

3.) tarjoamme harjoittelupaikkoja viher-, ympäristö- ja maanrakennuskoulutuksiin.

4.) vIher- ja ympäristörakentamisen ala on voimakkaasti kasvava ala, jonka merkitys kasvaa yhteiskunnassa voimakkaasti. Pirkanmaan alueella on vahva viheralan yritysverkosto, joka voi tarjota laajoja mahdollisuuksia työllistymiseen ja urakehitykseen.

Mielen ry, Solja Niittyniemi

1.) Palkkatukipaikkoja on 50.

2.) Avustavan ohjaajan paikkoja työpajoilla (lahjatavara, tekstiili, puhtaanapito, lounasravintola, pakkaamo, puu/remontti, kierrätys- ja pienkonekorjaamo sekä kahvila-myymälä)

3.) Meillä on mahdollisuus suorittaa tutkinnon osia eri työpajoilla.

4.) Osaaminen edellä -hanke tarjoaa sinulle mahdollisuuden saada työkokemusta, olla työkokeilussa, suorittaa tutkinnon osia ja saada yksilöllistä ohjausta työllistymisessäsi.

Hesburger Burger- In Oy, Suvi Kasurinen, Petteri Määttä

1.) 30

2.) ravintolatyöntekijä, kouluttaja, vuoropäällikkö

4.) Tervetuloa osaksi Iloisen Palvelun Ammattilaisia

24.01.2020Katso ennakkokyselyn tulokset!
15.01.2020Työministeri Tuula Haatainen avaa helmikuun Rekrytori-Koulutorin
03.12.2019Vastaa ennakkokyselyyn, kutsu omia hakijoitasi mukaan
08.11.2019Vahvista osasto marraskuun aikana ja nappaa earlybird-etu
17.09.2019Töitä pitkin poikin Suomea, katso yritykset ja työtehtävät
02.09.2019Rekrytori valtaa Koskikeskuksen: Työpaikka rohkeimmalle ohjelmalavalla
29.08.2019Wäinä Järvelä Rekrytorin apulaistuottajaksi
17.05.2019Rekrytori-Koulutori täyttää ensi syksynä Koskikeskuksen
05.04.2019Pormestari Lauri Lylyn terveiset Rekrytorille
02.04.2019Onko sinulla varaa jättää nämä työpaikat tsekkaamatta? Tule Tullintorille 10. huhtikuuta

Siirry arkistoon »