Katso ennakkokyselyn tulokset!

10.02.2020

Ennakkokysely 12.2.2020

Kysymykset

1.) Kuinka monta avointa työpaikkaa teillä on seuraavan vuoden aikana (arvio)? Onko määrä suurempi, pienempi vai yhtä suuri kuin viime vuonna?

2.) Minkälaisia tehtävänkuvia on tarjolla? Luettele esimerkkejä. Erikoisin tehtävänimike?

3.) Jos tarjoatte opiskelupaikkoja, minkä alan koulutuksen nostaisit kiinnostavimpana uutena esille?

4.) Mikä on yhteisönne viesti Rekrytorin kävijöille?


Särkänniemi, Raili Rissanen

katso kesätyöpaikat

Särkänniemen kesätyöhaastattelut:

  • to 20.2.2020 klo 12.00-17.00
  • pe 21.2.2020 klo 12.00-17.00
  • la 22.2.2020 klo 9.00-13.00

Ennen haastattelua pitää täyttää kesätyöhakemus netissä. Särkänniemi haastattelee  kaikki työnhakijat, jotka ovat tulleet paikalle haastattelujen päättymisaikaan mennessä – pääset siis esittelemään itsesi ja osaamisesi henkilökohtaisesti.

1.) noin 420 kesätyöpaikkaa. Työpaikkojen määrä on suunnilleen sama kuin edellisenä vuotena.

2.) Työtehtävät: ajolaitteenhoitaja, järjestyksenvalvoja, lipunmyyjä, myymälänmyyjä, pelimyyjä, ravintola-, pikaruoka-, kioski- ja kahvilatyöntekijä

4.) Kesäksi tarvitsemme huipputyyppejä palvelemaan mukavia asiakkaitamme erilaisissa tehtävissä ympäri Särkänniemeä ja varmistamaan asiakkaidemme turvallisuuden, viihtymisen ja tyytyväisyyden kaikissa tilanteissa koko huvittelupäivän ajan. 

Tampereen kaupunki, TampereRekry

Katso avoimet työpaikat ja kesä- ja kausityöpaikat. Tampereen kaupunki palkkaa ensi kesänä noin 700 kesätyöntekijää. Lisäksi työpaikkoja on tarjolla alle 18-vuotiaille.

Posti Oy Milla Kupiainen

1.) 100 + 200 kesätyöpaikkaa (varhaisjakelussa)

2.) Jakajia (varhais- ja perusjakeluun), lajittelijoita

Motonet Oy / Pirkkala ja Lielahti

Motonet Pirkkala: Jari Kaarniaho

Motonet Lielahti: Jouni Hakala

1.) Motonet-tavarataloissa aukeaa ensi vuonna arviolta noin 220 avointa työpaikkaa. Olemme kasvava ja kehittyvä yritys, joten tämä on pelkkä arvio. Avointen työpaikkojen määrä on kasvanut joka vuosi, ja niin se luultavasti tekee ensi vuonnakin.

2.) Meillä työskennellään monipuolisissa työtehtävissä niin kuluttaja- kuin yritysmyynninkin parissa. Myynnin puolelta löytyy perinteisiä myynti- ja asiakaspalvelutehtäviä myymälässä, kentällä, kassalla, varastossa ja varaosien palvelutiskillä. Tyypillisiä tehtävänimikkeitä Motonet-tavaratalossa on esimerkiksi varaosamyyjä, myyjä, yritysmyyjä tai varastotyöntekijä. Vastaavat taas toimivat meillä esimiestehtävissä. Niistä esimerkkinä palveluvastaava, joka toimii varaosamyyjien esimiehenä.

4.) Meiltä löytyy monipuolisia työtehtäviä, joissa pääset kehittymään niin sisäisten kuin ulkoistenkin koulutustemme kautta. Työilmapiiri on rento sekä iloinen ja työtehtävästä huolimatta meitä kaikkia yhdistää asiakaspalveluhenkisyys. Me näemme, että motivoitunut ja innostunut henkilöstö on ollut avain menestykseemme. Tule sinäkin mukaan kehittyvän ja kasvavan yrityksen matkaan!

Opset Oy, palvelupäällikkö Anna Rantamäki

2.) Asiakasneuvoja, korvausneuvoja, asiantuntija, back office -toimihenkilö, ja chat-asiakasneuvoja ovat hyvinkin tyypillisiä tehtävänkuvia. Tällä hetkellä auki esim. asiakasneuvojan tehtäviä Pohjola Vakuutukselle.

4.) Työpaikka Opsetilla on oiva ponnahduslauta finanssialalle, ja meillä on tarjolla lukemattomia urapolkuja sekä Opsetin sisällä että kumppanimme OP:n työsuhteeseen siirtymisen kautta. Aiempaa kokemusta alalta ei tarvita, vaan avainasemassa ovat oma asenne, into oppia sekä halu kehittää itseään jatkuvasti. Tarjoamme kehittymisesi ja hyvinvointisi tueksi  tutkitusti laadukkaan esimiestyön ja hyvän työilmapiirin. Valmentavalla otteella varmistamme kasvusi finanssialan ammattilaiseksi - tule meille haastamaan itsesi!

Rauman kaupunki, Mirja Kotiranta

1.) Raumalle on tulevina vuosina avautumassa työpaikkoja useita tuhansia henkilötyövuosia.

2.) Erilaisia tehtävänkuvia metalliteollisuuteen, teollisuuden palveluliiketoimintaan, meriteollisuuteen, metsä- ja kemianteollisuuteen, elintarviketeollisuuteen ja palvelualalle.

4.) Raumalla on työtä ja toimeentuloa ja arki on helppoa!

Sector Alarm, Nicola Tiainen

2.) myyjä, myyntipäällikkö, asentaja, asiakaspalvelu

4.) Sector Alarmin vauhdikkaan kasvun keskellä pidämme hyvää huolta kannustavasta ja innostavasta yrityskulttuuristamme. Olemme sitoutuneet henkilöstömme osaamisen kehittämiseen ja uramahdollisuuksien luomiseen aina työsuhteen alkumetreiltä lähtien. Jokainen uusi työntekijä saa kattavan perehdytyksen tehtäviinsä, organisaatioon ja tapaamme toimia.

Työuran edetessä tarjoamme monipuolisia sisäisiä mahdollisuuksia koulutukseen ja valmennukseen työtaitojen ja henkilökohtaisen kehittymisen tueksi. Vaalimme yrityksessämme hyvää tiimihenkeä ja olemme työyhteisö, joka kannustaa jäseniään itsenäisyyteen ja jatkuvaan kehittymiseen. Toiminnassamme keskeisiä ovat arvomme: asiakaslähtöisyys, jatkuva parantaminen, tavoitehakuisuus ja luotettavuus. Meille arvot eivät ole hienoja sanoja seinillä vaan tapa toimia ja olla arjessa. Asenne ratkaisee sovitko joukkoomme!


Lahdensivun koti, Tampereen Naisyhdistys ry, Minna Miettinen

1. Tarjoamme hoiva-alan kesätyöpaikkoja sekä lähihoitajan sijaisuuksia, mahdollisesti myös sairaanhoitajan kesätyötä. Saattaa olla, että tuolloin on vakituisia paikkojakin auki.

Elite Sales Oy, Mikko Malila

1.) myyntineuvottelija

Teleperformance Finland Oy, HR Consultant Reea Helminen 

1.) Kesätyöpaikkojen kera 30-60 paikkaa auki ensi vuoden aikana. Määrä pysyttelee samanlaisena, joskin tiimien kasvu aiheuttaa rekrytointitarvetta keväälle entisestään.

2.) Palveluneuvojan tehtävät (asiakaspalvelu puhelimitse) sekä myyntiagentin tehtävät (puhelinmyyjä). Asiakaspalvelun puolella on mahdollisuus lähteä töihin Kreetan Chaniaan ja myynnin puolella mahdollisuus etätyöhön kotoa käsin!

3.) Tarjoamme mahdollisuutta opiskella työnohessa Merkonomiksi oppisopimuksella.

4.) We are a people company - let us to get to know you!


Tampereen Sarka Oy

1.) Noin 140 eri työsuhdetta palkkatuella.

2.) Koulunkäynninohjaaja, päiväkotiapulainen, monipalvelutyöntekijä, siivooja, keittiöapulainen, huoltomies.

4.) Jos sinulla on mahdollisuus palkkatukeen, niin käväise toki Sarkan ständillä!

McDonald´s, Mikko Salminen

1.) n. 50. Määrä on hieman suurempi kuin edellisenä vuonna.

2.) ravintolatyöntekijä

4.) Työntekijämme ovat sitä mieltä, että olemme yksi Suomen parhaista työpaikoista ? me olemme sitä mieltä, että meillä on Suomen parhaat työntekijät.

Haluatko sinä tehdä työtä nuorekkaassa ja ammattitaitoisessa porukassa hyvän yhteishengen vallitessa? Oletko kiinnostunut vakituisesta työsuhteesta joustavilla työajoilla? Pystytkö sinä pelastamaan asiakkaiden päivän 365 päivää vuodessa?

Pietarsaaren seutu, Heidi Matinlassi

1.) 600, suurempi.

2.) Monen eri alan tehtäviä, tule tutustumaan tarkemmin seutumme työnantajien tarjontaan osastollamme.

3.) Kolmannen asteen koulutuksista mm. koodarikoulutus sekä toisen asteen opiskeluista mm. muotiassistentti. 

4.) Pietarsaaren seudulla on tarvetta monille osaajille, monille eri alojen työnantajille. Tule ihmeessä tutustumaan tarkemmin vapaisiin työpaikkoihin, kesätyöpaikkoihin sekä seudun muuhun tarjontaan osastollemme "Menestyvä Pohjanmaa". Kerromme mielellämme lisää.

Oy Eniro Finland Ab /Sentraali, Päivi Suutarinen, rekrytointiasiantuntija

1.) Tarkkaa määrää on vaikea ennustaa, mutta koska positiivista kasvua on, niin arvioisimme että paikkoja tulee kuluvan vuoden aikana avoimeksi useitä kymmeniä ympäri Suomen (Helsinki, Tampere, Turku, Kajaani, Rovaniemi).

2.) asiakasneuvoja (contact center) ja digitaalisen markkinoinnin myyjä

3.) Teemme yhteistyötä mm. Careerian kanssa, jonka kautta meille on mahdollista työllistyä oppisopimuksen kautta (Liiketalouden ammattitutkinto).

4.) Liiketoimintamme kasvaa vauhdilla, joten haemme energisiä ASIAKASNEUVOJIA ja DIGITAALISEN MARKKINOINNIN MYYJIÄ liittymään osaksi tehokasta porukkaamme! 

Haluamme, että viihdyt meillä! Siksi olemme valmiit panostamaan koulutukseesi ja perehdyttämiseesi heti työsuhteesi alusta alkaen. Mahtavaa, jos sinulta löytyy jo entuudestaan kokemusta alalta – se on ehdottomasti eduksi. Emme kuitenkaan edellytä tätä tehtävässä menestymiseksi.

Haemme ennen kaikkea hyvää tyyppiä, jolta löytyy intoa ja halua auttaa asiakasta ja löytämään hänelle parhaat mahdolliset ratkaisut eri tilanteissa. Olet joustava ja sopeudut muuttuviin tilanteisiin kyeten samalla myös tekemään itsenäisiä päätöksiä. Yksin et kuitenkaan ole, tukenasi on joukko alan ammattilaisia ja yhteisöllinen porukka!

Soluta Henkilöstöratkaisut Oy, Tanja Viitanen, Jenny Koivisto

1.) Noin 50-60 paikkaa auki kerrallaan. Suunnilleen sama kuin viime vuonna.

2.) Rakentamisen, teollisuuden ja taloushallinnon alan paikkoja. Esim. asbestipurkaja, murskaamotyöntekijä, kirjanpitäjä.

HL-Family/Riku Katajala

1.) 11 vakituista/osa-aikaista, 20 kesätyöhön. Määrä on pienempi kuin viime vuonna.

2.) Myyntineuvottelijan työtä aikakauslehtien- ja vitamiinien myyntiin.

3.) Oppisopimus, myynnin -ja markkinoinnin tutkinto.

4.) HL-Family on myynnin korkeakoulu, jossa voi luoda uran osaamisellaan aina yrityksen huipulle asti. Työ kehittää työntekijänsä myynti- ja sosiaalisia taitoja oli ala tulevaisuudessa sitten mikä tahansa.

Fysioline Fressi Oy

1.) 5-7, yhtä suuri

2.) Lasten Fressi -hoitaja, promootiotyöntekijä, asiakaspalvelija, Fressi Trainer, Fressi Fysioterapeutti, ryhmäliikuntaohjaaja, hieroja, siistijä 

4.) Me uskomme, että työhön tarvittavat taidot voi opettaa, mutta hyväksi tyypiksi synnytään. Meillä asiakas on keskiössä ja jokainen työntekijä tähtää asiakkaan hymyn varmistamiseen.

Fressin porukassa pääset osaksi innostavaa ja kehittyvää työympäristöä. Tule mukaan ? voit milloin vain lähettää meille avoimen hakemuksen.

Suomalaiset ovat tunnetusti huonoja kehumaan itseään ? ole poikkeus ja kerro meille miksi haluamme juuri sinut Fressille! Kutsumme parhaat hakijat henkilökohtaiseen haastatteluun.

Viher- ja Ympäristörakentajat ry , Reeta Kemppainen

1.) Pirkanmaan alueella on parikymmentä Viher- ja Ympäristörakentajien jäsenyritystä. Kaikki jäsenyritykset palkkaavat kesäksi kausiväkeä ja alalla on muutenkin puutetta osaavasta henkilökunnasta, joten avoimia työpaikkoja on tälle kaudella avoinna kymmeniä.

2.) viherrakennustöitä, kivitöitä, maanrakennustöitä, viheralueiden kunnossapitotöitä.

3.) tarjoamme harjoittelupaikkoja viher-, ympäristö- ja maanrakennuskoulutuksiin.

4.) vIher- ja ympäristörakentamisen ala on voimakkaasti kasvava ala, jonka merkitys kasvaa yhteiskunnassa voimakkaasti. Pirkanmaan alueella on vahva viheralan yritysverkosto, joka voi tarjota laajoja mahdollisuuksia työllistymiseen ja urakehitykseen.

Mielen ry, Solja Niittyniemi

1.) Palkkatukipaikkoja on 50.

2.) Avustavan ohjaajan paikkoja työpajoilla (lahjatavara, tekstiili, puhtaanapito, lounasravintola, pakkaamo, puu/remontti, kierrätys- ja pienkonekorjaamo sekä kahvila-myymälä)

3.) Meillä on mahdollisuus suorittaa tutkinnon osia eri työpajoilla.

4.) Osaaminen edellä -hanke tarjoaa sinulle mahdollisuuden saada työkokemusta, olla työkokeilussa, suorittaa tutkinnon osia ja saada yksilöllistä ohjausta työllistymisessäsi.

Hesburger Burger- In Oy, Suvi Kasurinen, Petteri Määttä

1.) 30

2.) ravintolatyöntekijä, kouluttaja, vuoropäällikkö

4.) Tervetuloa osaksi Iloisen Palvelun Ammattilaisia

Lempäälän kunta/varhaiskasvatus, varhaiskasvatusyksikön johtaja Killi Jokila

1.) Noin 25-30 vakituista paikkaa ja tämän lisäksi useita määräaikaisuuksia. Määrä on suurempi kuin viime vuonna.

2.) Varhaiskasvatuksen opettaja, varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, varhaiskasvatuksen erityisopettaja.

4.) Tule edelläkävijoiden joukkoon!

 

Taloushallinnon ammattilaiset ry, Essi Pekkala

1.) Yhdistyksemme ei tarjoa työpaikkoja, mutta julkaisemme kyllä esim. Facebook-sivuillamme työpaikkailmoituksia. Ammattiyhdistyksemme jäsenyys on ns. työelämän vakuutus.

2.) Jäsenenämme on mahdollista asettua ehdolle hallitukseen, missä pääsee vaikuttamaan toimintaamme. Hallituksemme koostuu puheenjohtajasta ja 6 varsinaisesta sekä 6 varajäsenestä. Hallituksen sisällä jäsenet toimivat eri tiimeissä; taloustiimi, viestintätiimi ja koulutustiimi.

3.) Yhdistyksemme ei tarjoa opiskelupaikkoja. Yhdistyksemme opiskelijajäsenyys on ilmainen.

4.) Taloushallinnon ammattilaiset ry on taloushallintoalalla työskentelevien oma ammattiyhdistys. Tärkein tehtävämme on ajaa jäsentemme ammatillisia, oikeudellisia, sosiaalisia ja taloudellisia etuja. Meille on tärkeää, että alan palkkaus ja työehdot ja -olosuhteet paranevat. Yhdistyksemme myös neuvottelee alan työehtosopimuksesta.

Promotion Point Oy, Roosa Niemi

1.) useita kymmeniä

2.) myyntityötä ja myynnillisiä promootioita ympäri Tamperetta! 

4.) ole oma itsesi!

Mielenterveysomaiset Pirkanmaa - FinFami ry

1.) Tulevan vuoden aikana yhdistyksellämme tulee avoimeksi arviolta kaksi työpaikkaa. Lisäksi yhdistyksemme hakee jatkuvasti toimintaan mukaan vapaaehtoisia.

2.) Haettavaksi tulee projektityöntekijä Toivosta turvaa- hankkeeseen. Lisäksi yhdistyksemme hakee vapaaehtoisia, jotka toimivat kiinnostuksensa mukaan esimerkiksi ryhmänohjaajina, ohjaajaparina yhdistyksen retkillä  sekä yhdistysesittelijöinä erilaisissa tapahtumissa. 

4.) Haluatko olla mukana tukemassa mielenterveys- ja päihdeomaisten hyvinvointia ja jaksamista? Tai kaipaatko itse tietoa tai tukea sairastuneen läheisesi rinnalla? Yhdistyksemme tarjoaa maksuttomasti tietoa, tukea ja virkistystä kaikille, jotka ovat huolissaan läheisensä mielenterveydestä tai päihteiden käytöstä. Olemme mukana Rekrytorilla kertomassa yhdistyksestämme sekä tarjoamastamme vapaaehtoistyöstä. Tervetuloa juttusille!

Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK, Jaana Palmu

1.) Arviolta 5–10 työpaikkaa. Määrä on hieman suurempi kuin viime vuonna. Rekrytorilla on haettavana kylmäalan kouluttajan tehtävä.

2.) Pääosa TAKK:n henkilöstöstä on eri alojen ammatillisia kouluttajia. Lisäksi TAKKissa työskentelee mm. suomen kielen kouluttajia ja opinto-ohjaajia sekä muuta henkilöstöä: kehittämistehtävissä, sihteeri- ja toimistotöissä, viestinnässä ja markkinoinnissa sekä tietopalveluissa ja kiinteistönhoidossa.

3.) Järjestämme yhdessä yritysten ja TE-toimiston kanssa erilaisia rekrytoivia koulutuksia. Niissä on aina mukana työnantaja, jolla on rekrytointitarve, ja tavoitteena on työllistyminen ko. yritykseen. 

Tarjolla on myös laaja valikoima tutkintokoulutuksia perustutkinnoista erikoisammattitutkintoihin. Oppisopimuskoulutus kasvattaa koko ajan suosiotaan. Oppisopimus sopii sekä uusien osaajien rekrytointiin että olemassa olevan henkilöstön kouluttamiseen. Oppisopimus sopii myös päätoimisille yrittäjälle, joka haluaa kouluttautua. Oppisopimuksen rinnalla on tarjolla omaehtoista koulutusta, työvoimakoulutusta sekä erilaisia lisä- ja täydennyskoulutuksia.

4.) Opiskelu kannattaa aina eikä koskaan ole liian myöhäistä oppia uutta. Vaihtoehtoja löytyy monenlaisiin tilanteisiin niin työssä oleville kuin työttömille. Opiskella voi työn ohessa tai heittäytyä kokopäiväiseksi opiskelijaksi. Tekemällä oppii!

Tuomi Logistiikka Oy, yhteyshenkilö Heidi Heinonen

1.) Arviolta 20 työpaikkaa tulossa tänä vuonna hakuun, ajankohdat riippuvat hieman toiminnoista. Määrät ovat suurinpiirtein samoja, kuin viime vuonnakin. 

2.) Meillä voit työskennellä logistikkoa useissa eri tehtävissä: varastolla, sisäisissä kuljetuksissa, kätsy-hyllytyspalvelussa. Lisäksi meillä työskentelee julkisten hankintojen osaajia, logistiikka- ja henkilöliikenteen ammattilaisia. Tukitoiminnoissa työskennellään HR:n , viestinnän, talouden ja ICT:n parissa. 

3.) Mahdollisuuksien mukaan meillä voi työskennellä myös oppisopimuksella erityisesti varaston puolella. Logistiikan ja varastoalan koulutukset siis ovat tähän sopivia. 

4.) Tuomessa teemme vastuullista ja merkityksellistä työtä kuntalaisten arjen sujuvoittamiseksi. Tässä tehtävässämme motivoituneet ja innostuneet työntekijät ovat avainasemassa. Meillä organisaatiorakenne on matala, emmekä harrasta turhaa pönötystä. Meillä pääsee mukaan rentoon ja huumorintajuiseen työyhteisöön, jossa toimintaa kehitetään jatkuvasti. Oletko sinä tuleva Tuomen talentti? Tule tapaamaan meitä rekrytorille!

Coor, Maiju Teinilä

4.) Tule meille työkaveriksi! Coor tarjoaa monipuolisia kiinteistöpalvelualan työmahdollisuuksia Tampereen seudulla ja muualla Suomessa. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi palvelualan ammattilainen. Meille on tärkeää, että sinulla on oikea asenne ja viihdyt asiakaspalvelun parissa. Tarjolla on tällä hetkellä sekä kesätöitä että vakituista työtä siivoustehtävien, kiinteistöjen ylläpidon sekä erilaisten asiakas- ja aulapalvelutehtävien parissa. Tarvitsemme aika ajoin uusia osaajia myös erilaisiin asiantuntija- ja esimiestehtäviin. 

Me coorilaiset elämme palvelulle: hoidamme asiakkaidemme kiinteistöjä, siivoamme, toivotamme vieraita tervetulleiksi, jaamme postia ja teemme paljon paljon muuta, jotta arki erilaisissa kiinteistöissä ja toimitiloissa toimisi parhaalla mahdollisella tavalla. Meitä coorilaisia on eri Pohjoismaissa jo yli 10 000 henkilöä, joilla kaikilla on erilainen tausta ja kokemus mutta myös muutamia yhdistäviä asioita: viihdymme parhaiten työskennellessämme yhdessä, haluamme kehittyä ja haluamme ylittää asiakkaidemme odotukset. Coor haluaa tarjota henkilöstölleen miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä monipuolisia itsensä kehittämisen mahdollisuuksia.

Treili Oy, Juha Laakso

1.) noin 40-50 paikkaa, mm eläköitymisen takia. 

2.) Tällä hetkellä auki 8 vakituista lähihoitajan paikkaa ikäihmisten asumispalveluihin Tampereella. Haku käynnissä. 28 kesätyöpaikkaa lähihoitajille sekä lähihoitaja-sairaanhoitajaopiskelijoille Treilin ikäihmisten asumispalveluissa sekä mielenterveys- ja päihdetoimialalla Tampereella. Lisäksi 1 kokin kesäsijaisuus. 

4.) Treili jatkaa kasvuaan ja tarve huipputyypeistä niin vakituisiin työsuhteisiin kuin kesäsijaisuuksiinkin on kova varsinkin ikäihmisten puolelle. Äkkiä hakemusta tulemaan www.treili.fi

Moment Group, Rauno Miettinen

1.) Tampereen osalta 10–20 kausi-ihmistä ainakin. Suurin piirtein sama määrä kuin viime vuonna. 

2.) Moment Maker (asiakaspalvelu, myynti, chat)

4.) Aurinkorannalle töihin :)

EnergyVaasa, Kristoffer Jansson

Vaasassa on Kasvava EnergiaKlusteri joka jatkuvasti tarvitsee kovia tekijöitä.

Hämeen ammattikorkeakoulu, markkinointiassistentti Sanna Viljakainen

3.) Osastollamme on esittelijät Yrittäjyyden ja liiketoimintaosaamisen yksiköstä sekä tekniikan yksiköstä. Esittelemme tasapuolisesti etenkin näiden yksikköjen koulutuksia, mutta myös HAMKin koulutustarjontaa yleisesti.

4.) Löydä polkusi HAMKissa!

07.03.2020Seuraavat Rekrytori-Koulutorit 16.9.2020 ja 10.2.2021, kevättapahtuma peruuntuu
28.02.2020Kuntarekry mukana huhtikuun Rekrytori-Koulutorilla
18.02.2020Rekrytori-Koulutorilla 17 000 kävijää: Ämpäri ja työpaikka kaupan päälle -tempaus tuotti Postille tukun työhakemuksia
10.02.2020Katso ennakkokyselyn tulokset!
07.02.2020Osastokartta 12.2. julkaistu. Tulosta mukaan!
04.02.2020Kättelyn sijasta reipas Moro-tervehdys: Koskikeskuksessa tarjolla 10 000 työpaikkaa 12. helmikuuta
15.01.2020Työministeri Tuula Haatainen avaa helmikuun Rekrytori-Koulutorin
03.12.2019Vastaa ennakkokyselyyn, kutsu omia hakijoitasi mukaan
08.11.2019Vahvista osasto marraskuun aikana ja nappaa earlybird-etu
17.09.2019Töitä pitkin poikin Suomea, katso yritykset ja työtehtävät

Siirry arkistoon »