Ennakkokysely: Tuhansia kesä-, kausi- ja vakityöpaikkoja tarjolla Rekrytori-Koulutorin kautta

09.02.2021

Etsitkö kesätöitä? Rekrytori–Koulutori palvelee työ- ja opiskelupaikan hakijoita toistaiseksi verkkoportaalina osoitteessa www.rekrytori.fi. Kesätöiden lisäksi verkkosivujen kautta löytyy galleria sijaisuuksia ja vakituisten työpaikkojen tarjoajia. Mukana on isoja valtakunnallisia työnantajia kuten Esperi ja Validia, kuntien työpaikkoja välittävä Kuntarekry ym. Runsaan 5 000 työpaikan tarjontaa täydennetään koko ajan kevättä kohti.

Valtaosa työpaikoista on muualla kuin Tampereella. Kohderyhmänä ovat aktiivit aikuiset, valmistuvat opiskelijat ja uutta suuntaa hakevat.

– Rekrytori on työnhaun portaali, kunnes tapahtumat meidät jälleen yhdistävät, sanoo vastaava tuottaja Mikko Honkala, joka kumppaneineen etsii työnantajia, oppilaitoksia ja yhteisöjä Rekrytori–Koulutorille.

Ennakkokyselyn kysymykset:

1.) Kuinka monta avointa työpaikkaa teillä on seuraavan vuoden aikana (arvio)? Onko määrä suurempi, pienempi vai yhtä suuri kuin viime vuonna?

2.) Minkälaisia tehtävänkuvia on tarjolla? Luettele esimerkkejä. Erikoisin tehtävänimike?

3.) Jos tarjoatte opiskelupaikkoja, minkä alan koulutuksen nostaisit kiinnostavimpana uutena esille?

4.) Mikä on yhteisönne viesti Rekrytorin kävijöille?

Klikkaa ja hae!

Esperi, hoito- ja hoiva-alan työpaikkoja.

Yhteydenotot Heli Mattila 050 477 6370, heli.mattila(at)esperi.fi, Kia Ihaksinen 050 568 9625, kia.ihaksinen(at)esperi.fi
1.) 1000+ työpaikkaa (ml. lomasijaisuudet, keikkahaut). Määrä on suurempi kuin viime vuonna johtuen mitoituslain tuomista muutoksista.
2.) Lähihoitaja, Sairaanhoitaja, Tiiminvetäjä, Ohjaaja. Kovin erikoista tehtävänimikettä meiltä ei löydy. 
4.) Kannattaa avoimin mielin suhtautua työnhakuun, kysyä kiperiä kysymyksiä ja ottaa kaikki irti päivästä. Esperillä on paljon kiinnostavia työpaikkoja sosiaali- ja terveysalan osaajille, mutta polutamme myös vuosittain henkilöitä alan ulkopuolelta erilaisten koulutusten kautta sote-alalle. Nytkin käynnistämme Pirkanmaalla rekrytoivaa koulutusta yhteistyössä TAKK:n kanssa.

Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto

opinnot ovat vuoden 2021 loppuun saakka maksuttomia työttömille ja lomautetuille (edellyttää orientaatiokurssin suorittamista 15.6. mennessä)

Kesäduuni21-kampanja

Oletko 17–30-vuotias ja valmis töihin tänä kesänä? Kesäduuni21-kampanjan kautta löydät kesätyöpaikkoja Tampereen alueelta. Hakeminen on helppoa. Tee oma profiili järjestelmäämme ja työnhaku voi alkaa! 

Kuntarekry (FCG Oy), julkisen sektorin työpaikkoja, mm. Tampereen kaupungin kesätyöpaikat

Noin 3 000 työpaikkaa auki joka päivä. Mm. kuntien kesätyöpaikat, sijaisuudet, määräaikaiset ja vakituiset työpaikat.

Mielen ry

Edistää mielen hyvinvointia ja luo edellytyksiä mielenterveys- ja päihdetyötä tukeville palveluille sekä kokeilu- ja kehittämishankkeille. Tuottaa monipuolisia kasvu-, asumis- ja avopalveluita. 

Ohjaamo Tampere

Yksi ovi - monta palvelua. Ohjaamo tarjoaa tietoa, tukea ja ohjausta työllistymiseen, kouluttautumiseen ja arjen hallintaan kaikille alle 30-vuotiaille. Jos et tiedä, mistä aloittaa, aloita Ohjaamosta!

TAKK, Tampereen Aikuiskoulutuskeskus

Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK
Jussi Mattila, puh. 044 7906 650, jussi.mattila@takk.fi
1.) 5–10. Määrä on yhtä suuri kuin viime vuonna. Tällä hetkällä on haussa Sähkö- ja automaatiotekniikan insinööriopiskelija kesätöihin sekä Kesäapulainen kiinteistöpalveluihin.
2.) Pääosa henkilöstöstä on eri alojen ammatillisia kouluttajia. Lisäksi TAKKissa työskentelee väkeä kehittämistehtävissä, sihteeri- ja toimistotöissä, viestinnässä ja markkinoinnissa sekä tietopalveluissa ja kiinteistönhoidossa.
3.) Järjestämme yhdessä yritysten ja TE-toimiston kanssa erilaisia rekrytoivia koulutuksia. Niissä on aina mukana työnantaja ja tavoitteena on työllistyminen ko. yritykseen. Tarjolla on myös laaja valikoima tutkintokoulutuksia perustutkinnoista erikoisammattitutkintoihin. Oppisopimuskoulutus kasvattaa koko ajan suosiotaan. Oppisopimus sopii sekä uusien osaajien rekrytointiin että olemassa olevan henkilöstön kouluttamiseen. Lisäksi tarjolla on omaehtoista koulutusta, työvoimakoulutusta ja erilaisia lisä- ja täydennyskoulutuksia.
4.) Opiskelu kannattaa aina eikä koskaan ole liian myöhäistä oppia uutta. Tekemällä oppii!

Tampereen kauppakamari

elinkeinoelämän edunvalvonta

Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut

Kokonaisvaltaista ohjausta työnhakuun, työllistymiseen ja oman osaamisesi kehittämiseen. Sinua auttaa ja ohjaa OMA-valmentaja, jonka kanssa voit asioida henkilökohtaisesti. Pirkanmaan työllisyyden kuntakokeilu alkaa 1.3.2021.

Tredu, Tampereen seudun ammattiopisto

"Ammatillista etumatkaa – Rohkee, Retee ja Reilu Tredu"

Validia Oy

Kesähaku 5.2.–23.5.2021. Asumis- ja kuntoutuspalveluita aivo- ja selkäydinvaurioiden sekä muun vamman tai sairauden vuoksi apua tarvitseville. Valtakunnallinen ja vastuullinen yhteiskunnallinen yritys ja osa Invalidiliitto-konsernia.

Lisätiedot:

Mikko Honkala, vastaava tuottaja, puh. 040 522 7306
 

05.05.2021Aamulehti striimaa Rekrytorin ja työllisyyspalvelujen paneelikeskustelun ke 12.5. klo 9
30.04.2021Kesäduuni vie nuorten terveiset yritysjohtajille Youtube-videoilla
14.04.2021Rekrytori-Koulutorin telttaleiri valtaa Tampereen Keskustorin
26.03.2021Tampereen kaupungin ja Rekrytorin yhteistyö: Rekrytori goes Kesäduuni21
09.02.2021Ennakkokysely: Tuhansia kesä-, kausi- ja vakityöpaikkoja tarjolla Rekrytori-Koulutorin kautta
05.02.2021"Rekrytori on työnhaun ja opiskelun portaali, kunnes tapahtumat meidät jälleen yhdistävät"
01.02.2021Esittelijän ohjeet, verkko-Rekrytori
15.01.2021Valtiokonttori on myöntänyt kustannustukea Rekrytorin tuottajayhtiölle
14.01.2021Helmikuun Rekrytori-Koulutori verkossa, osastot siirretään seuraavaan tapahtumaan
13.11.2020Klaus Thomasson nimitetty Rekrytorin turvallisuuspäälliköksi

Siirry arkistoon »