Rekrytori-Koulutorin telttaleiri valtaa Tampereen Keskustorin

14.04.2021

Seuraavat Rekrytori–Koulutorit:

Maan suurimmaksi kasvanut rekrytapahtuma Rekrytori–Koulutori järjestetään ensi syksynä eli 15. syyskuuta Tampereen sydämessä eli Keskustorilla telttatapahtumana.

– Uskon, että fiksut työnhakijat tulevat vielä syksylläkin mieluummin ulkotapahtumaan kuin sisätiloihin. Haluamme järjestää Tampereen malliin rennon ja mutkattoman telttatapahtuman siellä missä ihmisetkin liikkuvat eli Keskustorilla. Hämeenkatu ja Keskustori kuoriutuvat syksyyn mennessä betoniporsaitten alta. Ratikka aloittaa liikennöinnin kolme viikkoa ennen tapahtumaa. Mitäkö toivomme? Että ratikan kolina ei haittaa työnantajien ja työnhakijoiden kohtaamista, myhäilee vastaava tuottaja Mikko Honkala.

Tapahtuman turvallisuudesta vastaavat Tampereen seudun ammattiopiston Tredun turvallisuusalan opiskelijat vastuuopettaja Marika Peuraniemen johdolla.

Osaajapula entistä vaikeampi

– Tekijäpula ja kohtaannon ongelmat kasvavat koko ajan. Esimerkiksi Kuntarekryllä on tällä hetkellä päivittäin auki noin 4 000 työpaikkaa. Kuntarekry hakee syksyllä Tampereelta osaajia kaikkialle maahan. Samaa viestiä kertovat muutkin työnantajat. Keskustorin Jugendtorin tilasta jo kolmasosa on myyty. Uskon, että ketsuppi lähtee pullosta vielä ennen kesää ja saamme lisää työnantajia mukaan. Koetamme saada torilta lisää tilaa käyttöön, sanoo Honkala.

Keskustori ja telttatapahtuma kutittavat Rekrytorin tiimiä. Presidentti Sauli Niinistö avasi Suomi100-Rekrytorin 2017 puolustusvoimien vanhan museoauton lavalla. Keskustorin ohjelmalavaksi saadaan saman yrittäjän eli Jussi Kuortin museokuorma-auto.

Rekrytapahtuman formaattiin kuuluva speed dating eli Pikarekry järjestetään lavan edessä. Myös aiemmista tapahtumista tuttu työnhakijoiden kuvauspiste eli CV-videobaari pystytetään Keskustorille.

Syksyn tapahtumaan saakka Rekrytori palvelee työ- ja opiskelupaikan hakijoita portaalina, jonka kautta on jo nyt tarjolla yli 8 000 työpaikkkaa. Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelujen kanssa Rekrytori tekee yhteistyötä Kesäduuni21-kampanjan näkyvyyden hyväksi.

Rekrytorin työnantajat palkkaavat oman arvionsa mukaan vuosittain noin 15 000 ihmistä. Yli puolet työpaikoista on tarjolla muualla kuin Tampereella.

Rekrytori®–Koulutori on rekisteröity tavaramerkki, jota hallinnoivat Tampereen kauppakamari ja Honkalamedia Oy, joka myös tuottaa tapahtumat. Rekrytorit rahoitetaan yksinomaan messuosastomaksuilla, ilman julkista tukea. Tapahtumissa on käynyt vuodesta 2008 lähtien yhteensä yli 100 000 ihmistä. Tapahtumat ovat kävijöille maksuttomia.

Lisätiedot:

12.10.2021Tuunaa työnantajamielikuvaasi vaikka ämpäreillä, vahvista Rekrytorin messuosasto
30.09.2021Vuoden 2022 Rekrytori-Koulutorien ajat ja paikat vahvistettu. Tervetuloa mukaan!
09.09.2021Tampereen Keskustorilla 15.9. tarjolla tuhansia työpaikkoja, katso ennakkokysely
08.09.2021Reipas Moro-tervehdys: Tampereen Keskustorin Rekrytori-Koulutorilla tuhansia työpaikkoja
02.08.2021Rekrytori-Koulutorin ulkotapahtuma Tampereen Keskustorilla 15. syyskuuta
09.07.2021Tervetuloa mukaan maan suurin sairaanhoitopiiri HUS!
16.06.2021Tee kuten Valmet Automotive ja nappaa earlybird-hintaetu kesäkuun aikana
05.05.2021Aamulehti striimaa Rekrytorin ja työllisyyspalvelujen paneelikeskustelun ke 12.5. klo 9
30.04.2021Kesäduuni vie nuorten terveiset yritysjohtajille Youtube-videoilla
14.04.2021Rekrytori-Koulutorin telttaleiri valtaa Tampereen Keskustorin

Siirry arkistoon »