Katso ennakkokyselyn tulokset

12.09.2022

(päivitetään)

Täydennä tietoja tarvittaessa, OTA YHTEYTTÄ

Kysymykset

1.) Kuinka monta avointa työpaikkaa teillä on seuraavan vuoden aikana (arvio)? Onko määrä suurempi, pienempi vai yhtä suuri kuin viime vuonna?

2.) Minkälaisia tehtävänkuvia on tarjolla? Luettele esimerkkejä. Erikoisin tehtävänimike?

3.) Jos tarjoatte opiskelupaikkoja, minkä alan koulutuksen nostaisit kiinnostavimpana uutena esille?

4.) Mikä on yhteisönne viesti Rekrytorin kävijöille?

TAYS, Tampereen yliopistollinen sairaala, rekrytointisihteeri Meri Sääksmäki

1.) Avoimien työpaikkojen määrä on merkittävä - työpaikkailmoituksia julkaistaan vuositasolla noin 400-500 kpl. 

2.) Tays on työnantajana Pirkanmaan alueella merkittävä, työllistäen terveysalan ammattilaisten lisäksi osaajia mm. hallinnon, tutkimuksen ja kehittämisen, sosiaalityön ja psykologian, välinehuollon ja sairaalahuollon pariin. 

Myös opiskelijat ovat meille tervetulleita - erityisesti terveysalan opiskelijat sekä sairaalahuollosta kiinnostuneet ovat meille tärkeä kohderyhmä. Tiesitkö, että sairaalahuollon kautta on mahdollista päästä kiinni yliopistosairaalan maailmaan ilman erillistä koulutusvaatimusta, vaikka opintojen ohella keikkatyötä tehden?

4.) Sairaaloissamme Tampereella, Nokialla, Valkeakoskella ja Sastamalassa työskentelee noin 8 000 terveydenhuollon, hallinnon ja huollon ammattilaista. Osa meistä tekee tieteellistä tutkimusta toimintamme ja koko suomalaisen terveydenhuollon kehittämiseksi. Haluatko olla yksi meistä?

Tampereen Särkänniemi Oy, Raili Rissanen

1.) noin 600 (kolme sesonkia: syksyn Karmiva Karnevaali, Koiramäen joulu ja kesä)

2.) ravintolatyöntekijä, kioski - ja kahvilatyöntekijä,  ajolaitteenhoitaja, järjestyksenvalvoja, lipunmyyjä, karmivan karnevaalin ja Koiramäen eläinpuiston näyttelijät, jne.

4.) Asenne ratkaisee! Perehdytämme kaikkiin työtehtäviin.

Campusta Oy, Maarit Saarnio

1.) Noin 20. Kuluvana vuonna suurempi, mutta edellisenä vuonna ollut pienempi.

2.) Sähköasentaja, turva-asentaja, huoltoasentaja, siivooja, aulapalveluhenkilö.

4.) Rakennamme avointa ja keskustelevaa työyhteisöä, jossa on hyvä tehdä työtä. Tule mukaan!

Seure Henkilöstöpalvelut Oy, Leena Niemelä

1.) Seure tarjoaa keikkatyötä ja pidempiä määräaikaisuuksia sadoissa eri kohteissa. Yleisimpiä työkohteitamme ovat koulut, päiväkodit, sairaalat, seniorikeskukset sekä kotihoito. Seure rekrytoi vuosittain yli 5000 uutta keikkailijaa. 

2.) Sosiaali- ja terveydenhuollossa: lähihoitajaja tai sairaanhoitaja esimerkiksi seniorikeskuksissa, vammaistyössä, kotihoidossa tai sairaaloissa

Varhaiskasvatuksessa: varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, avustaja

Kouluissa: koulunkäyntiavustaja, errityiskoulunkäyntiavustaja, oppilashoitaja

Palvelualoilla: ruokapalveluvastaava, astiahuoltaja, yhdistelmätyöntekijä, laitoshuoltaja, kokki

3.) Seure ei tarjoa opiskelupaikkoja, mutta Seuren kautta voi työskennellä monen eri alan opiskelijat.

4.) Mikäli työ sosiaali- ja terveysalalla, varhaiskasvatuksessa, opetuksessa tai palvelualoilla kiinnostaa Uudenmaan alueella, katso lisää Seure.fi tai tule juttelemaan Seuren ständille!

Pirkanmaan Osuuskauppa, Heini Salo

1.) Pirkanmaan Osuuskaupalla on vuoden aikana noin 700 avoinna olevaa vakituista työtehtävää, lisäksi kesätyönpaikkoja yli 18-vuotiaille  noin 600 ja 14-17-vuotiaille nuorille Tutustu ja tienaa 2 viikon harjoittelupaikkoja on noin 700. Määrät ovat hyvin samansuuntaiset kuin viime vuonna. 

2.) Kaikki meidän tehtävät ovat asiakaspalvelutehtäviä ja tehtäviä on erilaisia mm. myyjä, tarjoilija, kokki, liikennemyymälätyöntekijä, ravintolatyöntekijä, parturi-kampaaja, kosmetologi, floristi, palvelumyyjä (s-pankki). Lisäksi on vastuutehtäviä mm. vastuumyyjä, tiimivastaava, vuoropäällikkö, palveluvastaava, kassavastaava, keittiöpäällikkö, apulaispäällikkö, myymäläpäällikkö, liikennemyymäläpäällikkö.

3.) Teemme yhteistyötä oppilaitosten kanssa ja mahdollistamme koulutussopimuksen lisäksi myös oppisopimuksen, jos työsuhde on väh. 25h/vko. Mahdollisuuksista haluaisin nostaa esille mm. merkonomi, kokki ja ruokatorityöntekijä. LIsäksi valmennamme henkilökuntaamme erilaisilla sisäisillä valmennuksilla.

4.) Asiakaspalvelutyö ravintolassa tai kaupassa antaa monipuolisia valmiuksia elämän eri vaiheisiin. Tervetuloa tutustumaan Pirkanmaan Osuuskaupan tarjoamiin mahdollisuuksiin.

YTYÄ! Ylä-Savossa on työtä! Yhteistyöllä työtä - YTYÄ! -hanke, Jukka Vattukallio

1.) Ylä-Savon alueella on jatkuvasti avoinna yli 300 työpaikkaa, määrä pysyy läpi vuoden samoissa lukemissa, painotus eri alojen kesken vaihtelee vuoden aikana.

2.) Ylä-Savossa avoimia työpaikkoja on mm. teknologiateollisuudessa, sotealalla, varhaiskasvatuksessa ja rakennusalalla. Alueellemme haetaan mm. koneinsinööriä, laatuinsinööriä, farmaseuttia, varhaiskasvatuksen opettajia, sairaanhoitajia, lähihoitajia, myyjiä, R-Kioski yrittäjiä, maatalouslomittajia, rakennustyöntekijöitä, hitsaajia, koneistajia, asentajia ja sähköasentajia.

Erikoisin tällä hetkellä lienee Olvi Oyj:n hakema Information security team leader.

3.) YSAOn ja POK Oy:n sähkö- ja automaatioalan oppimisympäristö mahdollistaa opiskelijan työelämäkierrot jo opintojen alkuvaiheessa. Oppimisympäristö on kehitetty yhteistyössä E Avenue Oy:n kanssa vuonna 2014 ja nyt yrityskauppojen myötä nimi muuttui YSAO-POK oppimisympäristöksi. POK Oy on sähkönjakeluratkaisuihin erikoistunut yritys.

YSAO-POK -yhteistyö mahdollistaa sen, että oppimisympäristössä opinnot etenevät joustavasti oppilaitoksen työtiloissa tapahtuvan oppimisen ja tehdaskierroissa tehtävien aitojen työtehtävien avulla. Opiskelija saa jo opintojen varhaisessa vaiheessa kosketuksen työelämään turvallisessa ja tarvittaessa tuetussa ympäristössä.

Tehdaskiertojen työpisteistä löytyy aina opiskelijan tasoon sopivat kohteet. Oppimisympäristön tehdaskierrot eivät vähennä muissa yrityksissä tapahtuvaa oppimista. Opiskelijoiden aikainen kosketus työelämään helpottaa ja mahdollistaa oman alan kesätöihin pääsemisen jo ensimmäisen opiskeluvuoden jälkeen.

4.) Hei rakas! Muutetaanko Savoon? Meillä on runsaasti eri alojen työpaikkoja sekä olemisen vapaus.

Ammattiopisto Luovi, Hengitysliitto ry,  Sari Tammela

1.) Suurempi. Arvio 10-30

2.) Ammatillinen erityisopettaja, ohjaaja, opintoneuvoja, opinto-ohjaaja, koulutusjohtaja, koulutuspäällikkö

3.) Media-ala

4.) Ammattiopisto Luovi on ammatillinen erityisoppilaitos. Järjestämme koulutusta vaativaa erityistä tukea opinnoissaan tarvitseville. Toimimme yli 20 paikkakunnalla ympäri Suomen

Burger King (Restel Fast Food Oy), Elisa Sulunsilta, Ravintolapäällikkö, Burger King Hämeenkatu

1.) Tampereen alueen Burger King ravintoloissa on n. 100 avointa työpaikkaa erilaisilla sopimuksilla seuraavan vuoden aikana. Rekrymäärä on kasvanut edellisestä vuodesta.

2.) King Team Member, Shift Lead

3.) Esihenkilöillä on mahdollisuus suorittaa esimerkiksi LTAT- tai Mara EAT -tutkinto työn ohessa.

4.) Kingijengi on kaikille!

VAAO, Valkeakosken ammattiopisto, Martta Klemetti-Hyvärinen

1.) Oppilaitos, koulutustarjontaa

Haku nyt seuraaviin tammikuun startteihin:

Verkonomi (merkonomin verkko-opinnot) 6.2.2023 alkaen

Lähihoitajan ja Hoiva-avustajan koulutukset 16.1.2023 alkaen

Yritystoiminnan kehittäminen (Yrittäjyyden ammattitutkinto) 18.1.2023 alkaen

Opiskelupaikkoja erityisesti seuraavissa koulutuksissa:

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, kokki/tarjoilija

Prosessiteollisuuden perustutkinto, prosessihoitaja

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto, koneasentaja, koneistaja, levyseppähitsaaja

Isännöinnin ammattitutkinto

Pääsääntöisesti koulutuksiin on jatkuva haku (katso koulutuskohtaisesti tiedot verkosta)

https://vaao.fi/koulutus/

3.) Yritystoiminnan kehittäminen (Yrittäjyyden ammattitutkinto) 18.1.2023 alkaen

4.) Valkeakoskelle on helppo tulla, nykyään myös Nyssellä. Kaikki koulutus on samalla kampuksella.

SSM Sisä-Suomi Oy, Tommi Westén

1.) Tällä hetkellä jakelutyötä on tarjolla yli 300 jakajalle.

2.) Lehdenjakaja, lehden- ja mainostenjakaja

4.) Tule sinäkin jakajaksi!

Jakelutyö on mukavaa! Suomen Suoramainonta -ketjun yli 5 000 jakajaa jakavat vuosittain lähes miljardi kaupunkilehteä, mainosesitettä, kuvastoa ja viranomaistiedotetta yli kahteen miljoonaan kotitalouteen Suomessa. 

Haluaisitko olla osa odotettua joukkoamme?

Viikossa on 1-2 työpäivää, työ kestää yleensä tunnista muutamaan tuntiin kerrallaan. Jakelutyö soveltuukin erityisen hyvin esimerkiksi sivutyöksi, opiskelijoille ja koululaisille, koska työaika on joustava ja työn määrään on mahdollista vaikuttaa.

Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK, Jaana Palmu

1.) 5-10, suunnilleen sama kuin viime vuonna.

2.) Suuri osa henkilöstöstä on eri alojen ammatillisia kouluttajia. Sen lisäksi meillä työskentelee sihteereitä, koulutuspalveluavustajia, koulutuspäälliköitä ja -suunnittelijoita sekä kiinteistöpalveluiden, viestinnän ja markkinoinnin, taloushallinnon, kehittämisen, opiskelijapalveluiden ja tietopalveluiden osaajia.

3.) Eri alojen RekryKoulutukset ja rekrytoivat koulutukset ovat nopea väylä työhön. Uutuksia tänä syksynä on mm. robottibussin turvankuljettaja ja sähkö-/televerkon suunnittelija. Hyviä työpaikkoja on koulutuksen kautta tarjolla myös mm. kuljetusalalle, puhtauspalveluihin, kaupan alalle ja ateriapalveluihin.

4.) Meiltä valmistuu osaajia töihin. Vuosittain TAKKissa opiskelee noin 11 000 aikuista. Tarjolla on eri alojen ammatillista tutkintokoulutusta sekä lisä - ja täydennyskoulutusta. Kehitämme koulutuksia joustavasti muuttuvan työelämän tarpeisiin. Opiskelu kannattaa!

Tampereen Sarka Oy

1.) Hyvin vaihtelevasti mutta useita kymmeniä.

2.) Siivouspalveluesihenkilö, päiväkotiapulainen, huoltomies, koulunkäynninohjaaja, siivoustyönohjaaja, keittiöapulainen, monipalvelutyöntekijöitä, siivoojia, vahtimestareita.

3.) Meillä voi suorittaa osatutkintoja ja mahdollisuus myös oppisopimuskoulutukseen. Nyt meillä voi suorittaa osatutkinnon asiakaspalveluun liittyen.

4.) Tervetuloa Tampereen Sarka Oy:n ständille!

Ähtärin kaupunki, Pertti Nurmi

1.) 5–10
2.) Sijaisia Ähtärin kaupungin varhaiskasvatuspalveluihin lastenhoitajan tehtäviin sekä  määräaikaisia siivoojan tai laitoshuoltajan sijaisia eripituisiin sijaisuuksiin.
3.) Ähtärin kaupungilla on aina tilaa opiskelijoille.
4.) Ähtärissä on upeita ja menestyviä yrityksiä mm. metalliala ja matkailuala, joissa on työtä tarjolla. Asuminen Ähtärissä on edullista ja asuntoja on tarjolla ja autamme asunnon saamisessa. Upea luonto ja liikuntamahdollisuudet luovat myös viihtyisyyttä. Ähtäri on lähellä kaikkea!

21.09.2023Koskikeskuksessa tarjolla tuhansia työpaikkoja: Rekrytori-Koulutorin kumppaneina Sasky ja Tampereen Konepajakoulu
23.08.2023Vahvista osasto, Rekrytori-Koulutori 4.10.2023
19.06.2023Vahvista earlybird-osasto kesäkuun aikana, myös ensi talven osastomyynti alkoi
26.04.2023Rekrytori-Koulutori 4.10.2023, vahvista osasto
12.04.2023Rekrytori Ukrainan työnantaja, vastaa palautekyselyyn
05.04.2023Bussikuljetus Tampereelta 9.5.: Tule mukaan hakemaan osaajia Uudestakaupungista!
28.02.202310 000 työpaikkaa tarjolla Helsingin messukeskuksen Rekrytori Ukraina -tapahtumassa
25.02.2023Katso Rekrytori Ukrainan ennakkokyselyn tulokset. Yritys, vastaa kyselyyn!
24.02.2023SASKY koulutuskuntayhtymä ja Rekrytori solmivat kumppanuussopimuksen
20.02.2023Helsingin Messukeskuksen Rekrytori Ukrainan työpaikkalista julkaistu, vielä mahtuu muutama yritys

Siirry arkistoon »