Katso työtehtävät, ennakkokyselyn tulokset, Rekrytori-Koulutori 8.2.2023

08.02.2023

Näytteilleasettaja, vastaa KYSELYYN


Kysymykset

1.) Kuinka monta avointa työpaikkaa teillä on seuraavan vuoden aikana (arvio)? Onko määrä suurempi, pienempi vai yhtä suuri kuin viime vuonna?

2.) Minkälaisia tehtävänkuvia on tarjolla? Luettele esimerkkejä. Erikoisin tehtävänimike?

3.) Jos tarjoatte opiskelupaikkoja, minkä alan koulutuksen nostaisit kiinnostavimpana uutena esille?

4.) Mikä on yhteisönne viesti Rekrytorin kävijöille?


Tampereen yliopisto, Marika Nygård


1.) Osallistumme tällä kertaa tapahtumaan koulutuskärjellä. 

3.) Tampereen yliopisto tarjoaa laajasti kiinnostavia opiskelumahdollisuuksia suomeksi ja englanniksi lähes kaikilla kansainvälisesti tunnustetuilla aloilla. Opetuksemme perustuu uusimpaan tutkittuun tietoon.

Vahvuusalueitamme ovat tekniikka, terveys ja yhteiskunta. Monialaisena yliopistona tarjoamme lukuisia vaihtoehtoja rakentaa tutkinto, jolla erottua työmarkkinoilla.

Meillä on mahdollista opiskella tutkinto-opiskelijana, avoimessa yliopistossa tai syventää osaamista erikoistumis- ja täydenyskoulutuksissa.

Kevään yhteishaussa Tampereen yliopisto tarjoaa kaksi kiinnostavaa uutta tutkinto-ohjelmaa, jotka ovat robotiikka sekä energiamurros. 

Lisätietoja uusista hakukohteistamme löydät alla olevista linkeistä. 

1. Robotiikka: 

- https://www.tuni.fi/fi/ajankohtaista/ensimmaisia-robotiikan-diplomi-insinooreja-aletaan-kouluttaa-tampereella 

- https://www.tuni.fi/fi/tule-opiskelemaan/robotiikka-tkk-di 

2. Energiamurros: 

- https://www.tuni.fi/fi/tule-opiskelemaan/energiamurroksen-koulutus  

4.) Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Tampereen yliopiston ja avoimen yliopiston monipuoliseen koulutustarjontaan.

Purso Oy, Suvi Urpalainen

1.) arvio on noin 40, saman verran kuin viime vuonna

2.) tuotannon työtehtäviä, sekä joitakin toimihenkilöpaikkoja

3.) tuotantotekniikka

4.) Tulkaa rohkeasti ständillemme jutulle ja kuulemaan lisää Purson työmahdollisuuksista.

PM Henkilöstöpalvelut Suomi, Karoliina Autio

1.) Noin 150 avointa työpaikkaa per kuukausi. Uusien toimipisteiden auetessa määrä kasvaa ensi vuoden aikana.

2.) Työpaikkoja löytyy kaikilta aloilta. mm. ravintola-ala (kokki, tarjoilija, keittiöapulainen), rakennusala (timpuri, rakennustyöntekijä, haalaaja, purkutyöntekijä), kiinteistöpalveluala (siivooja, kiinteistötyöntekijä, lumenauraaja, käsilumityöntekijä) ja metalliala (hitsaaja, koneistaja)

Erikoisimpia tehtävänimikkeitä ovat olleet imupaineyhdistelmä autonkuljettaja, fairypullojen tarrottaja ja halkomakoneen osien maalaaja.

3.) Asbestipurkutyön koulutus oppisopimuksella yhteistyössä TAKKin kanssa.

4.) Tekijöille töitä nopeallakin aikataululla!

Tekonivelsairaala Coxa, Soile Siidoroff

1.) 10–30. Vuonna 2023 otamme käyttöön kaksi uutta leikkaussalia ja toimintamme laajentuessa haemme joukkoomme useita uusia työntekijöitä.

2.) Sairaanhoitaja, välinehuoltaja, ortopedi

3.) Tarjoamme työharjoittelupaikkoja sairaanhoitajaopiskelijoille, välinehuoltajille sekä erikoistuville lääkäreille. 

4.) Coxassa on tarjolla merkityksellisiä työtehtäviä tekonivelkirurgiaan erikoistuneessa sairaalassa. Tehtäviä on avoinna sekä poliklinikalla, leikkausosastolla, välinehuollossa että vuodeosastolla.

Voit olla kokenut ammattilainen tai vastavalmistunut sairaanhoitaja, tarjoamme erinomaisen perehdytyksen kaikille. Tervetuloa huipputiimiimme!

Pohjantähti, Erika Grönroos

1.) Vakuutusmyyjiä 35 kpl (yrittäjä), työsuhteisia 15 kpl, kesätyöntekijöitä 15 kpl = yhteensä 65 kpl

Pienempi kuin viime vuonna, mutta vuosi 2022 oli meille poikkeuksellinen. Isossa kuvassa sama määrä

2.) Vakuutusmyyjä, yritysvakuutusmyyjä, korvausneuvoja, asiakaskokemusvastaava

4.) Vakuutusalalla on monenlaisia mahdollisuuksia työskennellä sekä työsuhteessa että yrittäjänä. Myös hyvin erilaisista taustoista on etua alalla, meillä työskentelee paljon mm. lähihoitajia, sairaanhoitajia ja kaupallisen alan osaajia. Joskus voi käydä vaikka, kuten meidän Päiville: Hetkellisestä irtiotosta elämän pituiseksi rakkaustarinaksi - Päivin uratarina (https://www.pohjantahti.fi/blogit/paivin-uratarina/).

SOL Henkilöstöpalvelut Oy, SOL Logistiikkapalvelut Oy, Niina Vuoksi, Katja Saarinen 

1.) 200–600 työpaikkaa, määrä on ehkä hieman pienempi kuin tänä vuonna olemme palkanneet. 

2.) Työtehtäviä tuotannon ja logistiikan parissa, mm. tuotantotyöntekijä, varastotyöntekijä, operaattori, prosessityöntekijä, sitomotyöntekijä, tuotantoapulainen, kokoonpanija, jakajia. Erikoisin tehtävänimike on painaja. 

3.) Emme voi toistaiseksi tarjota opiskelupaikkoja, mahdollisesti oppisopimuspaikkoja valmistavaan teollisuuteen tai harjoittelupaikkoja HR tehtäviin. 

4.) Aurinkoinen asenne ja tekemisen meininki ratkaisee. Tule moikkaamaan meitä rohkeasti ja kuulemaan Pirkanmaan parhaimmista teollisuustöistä.

JEP HENKILÖSTÖRATKAISUT OY, Maiju Pyykkö

1.) 20–30.

2.) Kahvilatyöntekijä, kaupan kassa/myyjä, leipuri, palvelutiskimyyjä ruokakaupassa.

4.) JEP Henkilöstöratkaisut Oy on aidosti ihmisläheinen, työntekijälähtöinen, palveleva ja paikallinen joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava perheyritys.

Coor, Elina Ollinpoika, Johanna Tanskanen, Laura Knych

2.) Esim. siivooja, aulapalveluhenkilö, kiinteistönhoitaja. Esimiestehtäviä. Pääkonttorilla Espoossa myös hallinnon tehtäviä.

4.) Nauttikaa tapahtumassa ja tulkaa rohkeasti moikkaamaan!

Soluta Henkilöstöratkaisut Oy, Niina Järvinen

1.) 300. Suurempi kuin viime vuonna.

2.) Lounaskokki, ravintolatyöntekijä, leipuri, täysperävaununkuljettaja, kirvesmies, tarjoilija, siivooja yms. Palveluvastaava erikoisin.

4.) Asennetta tekemiseen! 

Solutalla on yli 10-vuoden kokemus eri alojen henkilöstön rekrytoinnista ja kansainvälisyys on arkipäivää toimiessamme eri kansallisuuksien parissa toteuttaessamme palvelukonseptia asiakkaillemme. Olemme koko toiminnan ajan tarjonneet yrityksille myös ulkomaista ammattityövoimaa aloilla, joihin ei ole tullut työhakemuksia. Olemme tarttuneet rohkeasti työvoiman saatavuus haasteeseen! 

Työntekijöidemme tyytyväisyys ja hyvinvointi on tärkeä osa toimintaamme. Tavoitteenamme on olla edelläkävijänä työhyvinvoinnin edistämisessä.

Palvelumme perustana on pitkäjänteinen  ja luottamuksellinen kumppanuus. Tuntemalla hyvin asiakkaamme voimme palvella joustavasti vaativissakin tilanteissa.

Yhdesä yhteistyöverkostomme kanssa, autamme yritystäsi menestymään.

Haluamme olla tukemassa menestystänne!

Pirkanmaan Kokoomusnuoret ry, Antti Järvensivu

Me uskomme, että jokainen nuori on kiinnostunut omasta tulevaisuudestaan. Olemme varmoja siitä, että myös sinulla on omia päämääriä ja sanasi sanottavana itseäsi koskeviin päätöksiin.

Tampereen Infra Oy, Tytti Marttila

1.) noin 140, joista valtaosa kausiluonteisia, yhtä suuri kuin viime vuonna.

2.) Vihertyöntekijä ja puutarhuri, tehtävänä esim. kausikasvien istutus- ja hoitotyöt, nurmikon ja monivuotisten kasvien (perennojen, pensaiden ja puiden) hoitotyöt ja puistojen ylläpitosiivous.

Infrarakentaja, tehtävänä esimerkiksi kunnossa- ja puhtaanapitoa, maa- ja viherrakentamista tai liikennemerkkien- ja opasteiden valmistus-, asennus- ja korjaustehtävissä avustamista. 

Mekaanikko: kokemuksestasi riippuen pääset osallistumaan monipuolisesti kuorma-auto- ja henkilöautokaluston sekä kunnossapidon työkonekaluston ja lisälaitteiden huolto- ja korjaustehtäviin.

Erikoisin nimike rantasiistijä ja liikuntapaikkatyöntekijä.

4.) Meillä on toimiva työyhteisö ja mukavat työkaverit. Viime vuoden kesä/kausityöntekijöille suunnatun kyselyn mukaan meillä viihdytään todella hyvin ja useat kesätyöntekijät työskentelevät meillä pidempään kuin ainoastaan yhden kesän.

Tampereen kaupunki, Ilona Satola

1.) Meillä on kesätyö- ja kesäharjoittelupaikkoja yhteensä noin 250. Kaikkiaan rekrytoimme vuoden 2023 aikana noin 750:een eri tehtävään. Tampereen kaupungin kesätyöpaikkojen määrä on vähentynyt aiemmista vuosista, sillä suuri osa kaupungin kesätyöpaikoista siirtyi sosiaali- ja terveyspalvelujen mukana Pirkanmaan hyvinvointialueelle.

2.) Kesätöitä on tarjolla varhaiskasvatuksessa, Tampereen Veden tehtävissä, liikuntapalveluissa, kaupunkiympäristön monipuolisissa tehtävissä, museoissa sekä erilaisissa hallinnon tehtävissä. Vuoden aikana rekrytoimme kaupungin joka kolkkaan. Meillä Tampereen kaupungilla on monta aivan eri alojen työpaikkaa saman organisaation alla!

4.) Rohkeasti hakemaan kesätöitä! Näyttäydy työnantajalle omana itsenäsi ja pohdi, mitkä sinun vahvuuksistasi ja kiinnostuksen kohteista ovat eduksi hakemassasi tehtävissä. Sitten, kun pääset juttelemaan työnantajan kanssa, kerro näistä asioista ja näytä millainen mukava työkaveri olisit.

Palvelualojen ammattiliitto, Tiina Nieminen ja Elisa Penders

Liity opiskelijana jo liittoon, joka neuvottelee alasi työehtosopimuksen, niin pääset tutustumaan siihen ja saat ajankohtaista tärkeää tietoa ja etuja. Osallistu tapahtumiin, verkostoidu ja saa uusia ystäviä. 

Työelämässä hanki itsellesi turva ammattiliitosta.

VAAO, Valkeakosken ammattiopisto, Martta Klemetti-Hyvärinen

3.) Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, ohjelmistokehittäjä

Ohjelmistokehittäjä toimii tietojärjestelmien ja ohjelmien kehittämisympäristössä sekä tietotekniikan erikoisosaamista vaativissa työtehtävissä.?Hän suunnittelee, ohjelmoi, dokumentoi, testaa, ja ylläpitää ohjelmistoja, esimerkiksi pelejä, tietokantapohjaisia web-sovelluksia ja verkkosivuja. 

Ohjelmistokehittäjä voi työskennellä ohjelmistokehitystä tekevissä yrityksissä, ohjelmistotaloissa, peli- ja tietojenkäsittelyalan yrityksissä sekä tietotekniikkaa hyödyntävissä organisaatioissa. Hän voi ryhtyä myös alan yrittäjäksi.

4.) VAAOssa Valkeakoskella tarjoamme sinulle monipuolisen valikoiman opintoja osaamisesi kehittämiseksi sekä sopivan kokoisen ja viihtyisän oppimisympäristön. 

Tervetuloa opiskelemaan Valkeakosken ammattiopistoon!

Tampereen Särkänniemi Oy, Raili Rissanen

1.) Särkänniemen kesäkaudelle palkataan n. 550 kausityöntekijää. Syysloman Karmivaan karnevaaliin n. 250 työntekijää. Palkattavien kausityöntekijöiden määrä on suunnilleen sama kuin viime vuonna.

2.) ajolaitteenhoitaja, hygeniatyöntekijä, järjestyksenvalvoja, lipunmyyjä, ravintola- ja pikaruokatyöntekijä, ravintola- ja kahvilatyöntekijä, kioskimyyjä, myymälänmyyjä, ensiapupisteen hoitaja, kone- ja sähköasentaja

Neulan kesäravintolat (Ravintola Ilo ja Terassiravintola Neulanen): tarjoilija, kokki.

Ravintola Näsinneula: tarjoilija, kokki, saliapulainen ja keittiöapulainen

4.) Kokemusta ei tarvita, sillä perhdytämme hyvin kaikkiin työtehtäviin. Asenne ratkaisee!

Hesburger, KP Petteri Määttä

2.) Pikaruokatyöntekijä

3.) Meillä on mahdollisuus oppisopimukseen oman akatemian kautta työn ohessa.

4.) Tule rohkeasti juttelemaan!

Pirkanmaan Osuuskauppa POK, Ulla Huovinen

1.) Vakituiset työsuhteet ja määrä-aikaiset työsuhteet sekä kesätyöt yhteen lukien paikkoja on noin 1 000. Määrä on yhtä suuri kuin viime vuonna.

2.) - myyjiä

- tarjoilijoita

- kokkeja

- liikennemyymälätyöntekijöitä

- ravintolatyöntekijöitä

- ruoan verkkokaupan keräilijöitä

- floristeja

- S-Pankin palvelumyyjiä

- kosmetologeja

4.) "Meillä on pokkaa ja sydäntä luoda yhdessä helpompia hetkiä ja hyvinvointia. Paremmin ja ylivertaisesti"

Olemme luotettava työnantaja ja meillä on innostavia ja mielenkiintoisia työtehtäviä tarjolla. Meillä kesätyöntekijät oppivat arvokkaita työelämätaitoja ja asiakaspalvelutaitoja sekä saavat hyvää kokemusta tulevaisuutta ajatellen.

Gronlund Palvelut Oy, Iiris Koskela

1.) Noin 15–20 kesätyöpaikkaa ja vuoden aikana noin 20–40 avointa työpaikkaa. Määrä on luultavasti yhtä suuri kuin viime vuonna.

2.) Kesätyöntekijä, toimistosiivooja, sairaalasiivooja, tuotantotilojen siivooja, porrassiivooja, viikonloppusiivoja yms.

Tampereen elokuvajuhlat ? Tampere Film Festival, Susanna Koskimaa

1.) 100–200.

Määrä on suunnilleen sama kuin viime vuonna.

2.) Festivaali tarjoaa vapaaehtoisille monipuolisia työtehtäviä.

Vapaehtoistiimit ja niiden tehtävänkuvat lyhyesti:

CREW:

Festarin vaihtelevin ja monipuolisin vapaaehtoistehtävä. Työtehtävään sisältyy esimerkiksi kevyt tapahtumarakentaminen ja -purkaminen, yleisluontoisissa pienissä asioissa avustaminen kuten tapahtumatarjoilut, roudaaminen, narikka-apu yms. 

CEREMONIES / KUULUTUKSET:

Toivotat katsojat tervetulleiksi näytöksiin ja kerrot, mikä näytös on kyseessä. Lisäksi esittelet tapauskohtaisesti paikalla olevat ohjaajat.

CATERING / TARJOILUT:

Catering-tiimissä toimit apulaisena erilaisissa tilaisuuksissa, kuten festivaalikeskuksen tarjoiluissa.

CUSTOMER SERVICE / ASIAKASPALVELU:

Tämän tiimin työkaluina toimivat lipunmyyntijärjestelmä sekä tavanomaiset maksupäätejärjestelmät, joiden käyttöön vapaaehtoiset saavat koulutuksen.

DOOR PERSONNEL / OVIHENKILÖT:

Tässä tehtävässä olet vastuussa näytösten pääsylippujen tarkistuksesta sekä näytöksen yleisestä sujuvuudesta ja viihtyvyydestä. Toimenkuvaan kuuluu lisäksi tarpeen mukaan pienet avustavat tehtävät omassa näytöspaikassa, joita ovat Cine Atlas ja Niagara.

GUEST INFO / VIERASINFO:

Guest Infossa olet vastuussa kotimaisten ja kansainvälisten vieraiden asiakaspalvelusta sekä festivaalimateriaalien ja näytöslippujen jakamisesta sekä lipunmyynnistä.

HOST TEAM:

Tässä tiimissä huolehdit tuomaristojen tarpeista ja toiveista heidän päivittäisessä toiminnassaan festivaalin aikana, ja autat tarvittaessa juoksevien asioiden hoitamisessa.

STREET TEAM / MAINOSJAKELU:

Tiimin vastuulla on muun muassa festivaalin julisteiden ja muun mainosmateriaalien jakelu. 

3.) Tarjoamme opiskelijoille harjoittelupaikkoja, joihin voi hakea monipuolisella koulutus- ja työtaustalla. Harjoitteluihin on hakeutunut opiskelijoita esimerkiksi kulttuuri-, tapahtuma-, matkailu- ja av-alan koulutuksista.

4.) Rohkeasti hakemaan vapaaehtoiseksi! Mielenkiintoisia mahdollisuuksia päästä näkemään ja kokemaan festivaalin toteutus aitiopaikalta!

Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut:

Kesätöitä:

- Kesäduuni

- KIERTO-hanke

- Tampereen Ohjaamo

Teampa Henkilöstöpalvelut Oy, Joel Toivio

1.) 30. Määrä on suurempi. 

2.) Lähihoitaja, sairaanhoitaja, kokkeja, tarjoilijoita, puhelinmyyjiä

4.) Rohkeasti uusia hommia kokeilemaan!

Kotipalvelu Mehiläinen, Sanna Asp

1.) 70, suurempi

2.) Henkilökohtainen avustaja, lähihoitaja, sairaanhoitaja, palvelukoordinaattori, palveluneuvoja

3.) Tarjoamme työharjoittelupaikkoja eri alan opiskelijoille.

4.) Jokainen meistä mehiläisistä on erilainen. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia - meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Digi- ja väestötietovirasto, Mariko Poraharju

ukrainalaisten kotikunta-info

Liutun Taksit, Visa Mäkelä 

1.) Arvio n. 10. Vuonna 2022 toteutunut 7 uutta työsuhdetta

2.) Taksinkuljettaja 

4.) Uudistuvassa työmaailmassa on tarjolla hyvin erilaisia työsuhteita jotka muuttuvat mm. opiskelun aikana. Taksinkuljettaja on yksi näistä. Osa-aika työ opiskelun ohessa on varteenotettava mahdollisuus.

Prime Sales Oy, Jani Laukko 

1.) 30

2.) Asiakaspalvelija, myyntineuvottelija

4.) Rohkeasti vain etsimään työtä itselleen - Me tarjoamme leipää ja sirkushuveja!

 

26.04.2023Rekrytori-Koulutori 4.10.2023, vahvista osasto
12.04.2023Rekrytori Ukrainan työnantaja, vastaa palautekyselyyn
05.04.2023Bussikuljetus Tampereelta 9.5.: Tule mukaan hakemaan osaajia Uudestakaupungista!
28.02.202310 000 työpaikkaa tarjolla Helsingin messukeskuksen Rekrytori Ukraina -tapahtumassa
25.02.2023Katso Rekrytori Ukrainan ennakkokyselyn tulokset. Yritys, vastaa kyselyyn!
24.02.2023SASKY koulutuskuntayhtymä ja Rekrytori solmivat kumppanuussopimuksen
20.02.2023Helsingin Messukeskuksen Rekrytori Ukrainan työpaikkalista julkaistu, vielä mahtuu muutama yritys
08.02.2023Katso työtehtävät, ennakkokyselyn tulokset, Rekrytori-Koulutori 8.2.2023
27.01.2023Koskikeskuksessa tuhansia työpaikkoja: Suomen Yrittäjien Mikael Pentikäinen avaa helmikuun Rekrytori-Koulutorin
22.01.2023Ilmoittaudu mukaan, työnantajille maksuton rekrytapahtuma 7.3.: Valtakunnallinen Rekrytori Ukraina Helsingin Messukeskuksessa

Siirry arkistoon »