Koskikeskuksessa tuhansia työpaikkoja: Suomen Yrittäjien Mikael Pentikäinen avaa helmikuun Rekrytori-Koulutorin

27.01.2023

Työnhaun, kesätyön ja koulutuksen suurtapahtuma, Rekrytori–Koulutori kokoaa Tampereen Koskikeskuksen kauppakeskukseen kymmeniä työnantajia, oppilaitoksia ja järjestöjä keskiviikkona 8. helmikuuta. 

Kävijöillä on tapahtumaan vapaa pääsy. Tavoitteena on rento ja mutkaton tapahtuma Tampereen malliin. Kohderyhmänä ovat aktiivit aikuiset ja uutta suuntaa hakevat.

Tapahtuman uutuutena on Tampereen Konepajakoulu, jonka taustavoimina ovat muun muassa kauppakamari, Tredu ja TAKK. Tutut CV-koulu ja QR-koodeilla tuunattu työpaikkaseinä löytyvät myös kauppakeskuksesta. Rekrytorin avaa Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen.

"CV-koulu ja työpaikkaseinän QR-koodit mukana"

– Lämpimästi tervetuloa Pirkanmaan Osuuskauppa POK, Särkänniemi, Tampereen kaupunki, Coxa, HUS, Mehiläinen, SOL, Purso, Pihla Group ja kymmenet muut maakunnalliset ja valtakunnalliset yritykset. Entiseen tapaan yli puolet työpaikoista on tarjolla muualla kuin Tampereella, luettelee vastaava tuottaja Mikko Honkala

Ammattioppilaitoksia edustavat tutkinto-, täydennys- ja muuntokoulutusta tarjoavat Tredu, TAKK, Sasky, AhlmanEdu, VAAO, Kiipula sekä Kankaanpään opisto. Korkeakouluopetusta tarjoavat Tampereen yliopisto ja kesäyliopisto. Saskyn opiskelijat vastaavat messuopastuksesta ja infotiskistä. Infon pöytänaapurina on Tampereen ukrainalaisten yhdistys, joka esittelee maaliskuussa Helsingissä järjestettävää Rekrytori Ukraina -tapahtumaa.

Rekrytori®–Koulutoria hallinnoivat Tampereen kauppakamari ja Honkalamedia Oy, joka myös tuottaa tapahtumat. Rekrytorit rahoitetaan yksinomaan messuosastomaksuilla, ilman julkista tukea.

Honkalamedia tuottaa myös maaliskuussa Helsingin Messukeskuksessa järjestettävän, työnantajille maksuttoman Rekrytori Ukraina -tapahtuman, jonka rahoittajina ovat Uudenmaan TE, Helsingin kaupunki, Suomen Yrittäjät ja Stadin AO. Tapahtuma on ensimmäinen Helsingin Messukeskuksessa järjestettävä Rekrytori.

Rekrytori–Koulutori:

Rekrytori Ukraina:

  • ti 7.3. klo 12–16, Helsingin Messukeskus
  • kaikille avoin

Lisätiedot:

  • Mikko Honkala, vastaava tuottaja, puh. 040 522 7306
25.03.2023Rekrytori-Koulutori 4.10.2023, vahvista osasto
28.02.202310 000 työpaikkaa tarjolla Helsingin messukeskuksen Rekrytori Ukraina -tapahtumassa
25.02.2023Katso Rekrytori Ukrainan ennakkokyselyn tulokset. Yritys, vastaa kyselyyn!
24.02.2023SASKY koulutuskuntayhtymä ja Rekrytori solmivat kumppanuussopimuksen
20.02.2023Helsingin Messukeskuksen Rekrytori Ukrainan työpaikkalista julkaistu, vielä mahtuu muutama yritys
08.02.2023Katso työtehtävät, ennakkokyselyn tulokset, Rekrytori-Koulutori 8.2.2023
27.01.2023Koskikeskuksessa tuhansia työpaikkoja: Suomen Yrittäjien Mikael Pentikäinen avaa helmikuun Rekrytori-Koulutorin
22.01.2023Ilmoittaudu mukaan, työnantajille maksuton rekrytapahtuma 7.3.: Valtakunnallinen Rekrytori Ukraina Helsingin Messukeskuksessa
17.01.2023Rekrytori goes Messukeskus: Rekrytori Ukraina laajenee Espoosta Helsingin Messukeskukseen
12.01.2023Rekrytori Ukraina laajenee Espoosta Helsingin Messukeskukseen

Siirry arkistoon »