Rekrytori for Internationals, Helsinki Kaapelitehdas 31.1.

25.01.2024

(25.1. päivitetty otsikko. Lisätty 18.1.2024 Business Helsingin yrityskoordinaattori Hanne Suomalaisen lausunto.)

Kansainvälisille osaajille suunnattu Rekrytori for Internationals -työnhakutapahtuma valtaa Helsingin Kaapelitehtaan 31. tammikuuta. 

Pääkaupunkiseudun työnhakutapahtuma on jatkoa aiemmin Espoon Metro Areenalla ja Helsingin Messukeskuksessa järjestetyille Ukraina-tapahtumille. Kaapelitehtaan tapahtuma on maksuton työnhakijoille.

Työministeri kannustaa tarjoamaan töitä kv. osaajille

Työministeri Arto Satonen on välittänyt videotervehdyksen Kaapelitehtaan työnhakijoille ja yrityksille.

– Rekrytori for Internationalsin kaltaiset työnhakutapahtumat tuovat työnantajat ja työtä etsivät osaajat yhteen ja mahdollistavat siten kohtaamisia. Tällaisilla työnhakutapahtumilla voikin olla ratkaiseva merkitys siinä, että työnantaja löytää etsimänsä työntekijän ja osaaja työpaikan, jonka kautta hän pääsee rakentamaan omaa elämäänsä osana suomalaista yhteiskuntaa. Kannustankin kaikkia paikalla olevia työnantajia avaamaan ovensa kansainvälisille osaajille ja tarjoamaan sen ensimmäisen työpaikan Suomessa. Tutkimukset osoittavat, että monimuotoisuus tuo työyhteisöihin uusia näkökulmia ja kasvun mahdollisuuksia, sanoo työministeri Arto Satonen.

Rekrytori for Internationals -tapahtuman järjestävät Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupungit, Uudenmaan TE, Laurea Ammattikorkeakoulu ja Henkilöstöala HELA ry, joka vastaa työnantajien kutsumisesta tapahtumaan.

– Tämän tapahtuman tavoitteena meillä on saattaa kansainväliset osaajat koulutustasosta ja alasta riippumatta samaan paikkaan työntekijöitä etsivien toimijoiden kanssa. Samalla halusimme myös lisätä tietoisuutta erilaisista työllistymisen muodoista, joita henkilöstöala mahdollistaa. Tapahtuma sopii kaikille, jotka etsivät töitä ja haluavat vahvistaa verkostojaan työllistyäkseen, mutta tarjolla on myös kattavasti neuvontaa, tukea ja ohjausta tarjoavia toimijoita. Lapsillekin tapahtumassa löytyy omaa mukavaa tekemistä. Haluan myös kiittää järjestäjäyhteistyökumppaneitamme, Espoo, Vantaa, Laurea AMK, Uudenmaan TE-palvelut ja Henkilöstöala HELA ry – yhteistyötä on ollut ilo tehdä kanssanne, sanoo Business Helsingin yrityskoordinaattori Hanne Suomalainen.

Tapahtuman tuottaa Honkalamedia Oy, joka on vastannut 15 vuoden ajan Rekrytorien tuottamisesta Tampereella.

New kid in town

– Kaapelitehtaan Rekrytori for Internationals on ”new kid in town” eli pääkaupunkiseudun rekrytapahtumien uusin tulokas. Tapahtuma juontaa juurensa Espoon Metro Areenan ja Helsingin Messukeskuksen Ukraina-tapahtumista. Ukrainalaiset ovat nytkin näkyvästi mukana sekä työnhakijoina että tapahtuman vapaaehtoisina. Ukrainalaisten yhdistys Suomessa UYS ry vastaa Kaapelitehtaan opastuksesta ja vaatesäilytyksestä. Työnantajillekin maksuton tapahtuma on suunnattu kansainvälisille osaajille, mutta on toki avoin kaikille työnhakijoille, rohkaisee tuottaja Mikko Honkala.

Tapahtumassa on mukana kv. työnhaun ammattilaisia. Työnhakijoilla on muun muassa mahdollisuus tehdä Kaapelitehtaan CV-videobaarissa maksutta lyhyt työnhakuvideo, jonka saa myös oman työnhakunsa tueksi.

Rekrytori for Internationals

  • ke 31.1.2024 klo 11–17
  • Kaapelitehdas, Merikaapelihalli
  • Kaapeliaukio 3, 00180 Helsinki
  • lisätiedot: tuottaja Mikko Honkala, puh. 040 522 7306
  • www.rekrytori.fi
30.01.2024Pohjakartta julkaistu, tarkista esittelijän ohjeet, Rekrytori for Internationals, Kaapelitehdas Helsinki 31.1.
25.01.2024Rekrytori for Internationals, Helsinki Kaapelitehdas 31.1.
24.01.2024Katso 24.1. Rekrytori-Koulutorin ennakkokyselyn tulokset ja tee itsellesi lista
16.01.2024Erikoisuutena synttärimestarin työ: Rekrytori-Koulutorilla tarjolla tuhansia kesätyöpaikkoja
15.01.2024Koskikeskuksen firmalista julkaistu, katso työpaikat ja tarkista linkki
22.11.2023Pääkaupunkiseudun Rekrytori for internationals -tapahtuma tarjoaa töitä maahanmuuttajille
31.10.2023Saskyn opiskelijoita mukaan Rekrytori-Koulutorin osastomyyntiin
12.10.2023Vahvista messuosasto, Rekrytori-Koulutori Koskikeskus 24.1.2024
28.09.2023Ennakkokyselyn vastaukset 4.10.2023
21.09.2023Koskikeskuksessa tarjolla tuhansia työpaikkoja: Rekrytori-Koulutorin kumppaneina Sasky ja Tampereen Konepajakoulu

Siirry arkistoon »